E5700 Sistem Yükseltme

ayaz007

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim eski bir bilgisayarım var. Onu yükselterek performans alabilir miyim? Yoksa baştan mı değiştirmeliyim? İstediyim Gta V benzeri oyunlari Mediumda kasmadan oynayabilmek. Şimdiki sistem şöyle :

anakart G41 MT-S2
Işlemci Intel Pentium E5700 3.00ghz
Ram 2x2Gb
Ekran karti Nvidia g210
HDD 500Gb
Bu pc-le BF3 e kadar oynadim ama artik yeni oyunlara yetmiyor.

Bütce ortalama 1300 falan...

Son düzenleyen: Moderatör:
42b4fdd0a3b5305aa4dd745fdfaeb33d.jpg

1300 tl ye bu sistemi toplayabilirsin. İstediğin performansı verecektir.

önerdigin bu sisteme en az kaç w bir psu lazim? bide Gtx 750ti yetmez mi Gta v icin? Psu da almam lazimda ondan

önerdigin bu sisteme en az kaç w bir psu lazim? bide Gtx 750ti yetmez mi Gta v icin? Psu da almam lazimda ondan

750ti ile toplarsan bu sistem enerji verimliliği bakımından harika bir sistem olur. İki tane 120mm fan iki tane de hdd ile kullandığını varsayarsak sistem tam yükte 231W tüketir. Bunu sağlayabilmek için de 350W psu yeterlidir (ama gelecekte ekran kartı terfisi istersen 400W üzeri bir psu almalısın).

GTA5 performansı şöyle olur

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

o zaman 750ti yeterlidir benim icin. ama r7 falan daha iyi diyolar. r7 icin 350w psu yetmez dimi?

bide ben monitoru degistirmezsem olurmu? performans kaybi olurmu? 1360x768 LG Flatron w1943ss model bi monitor.
yeni monitor almazsam ayni performans olurmu?

o zaman 750ti yeterlidir benim icin. ama r7 falan daha iyi diyolar. r7 icin 350w psu yetmez dimi?
R7 den kastın r7 370 ise 350w yetmez.En az 500w
750 ti bütçe dostu f/p ürünü daha iyisi alınabiliyorsa 370 alınamıyorsa 750 ti işini görecektir açamayacağı oyun olmaz ama en düşük ayarlarda tabi ki ;)

Düzeltme : Monitör,performans'ı etkileyen en son birim diyebiliriz şöyle ki oyunu 1080p de ayarlayıp 720p destekli monitörde oynamak sıkıntı olur ama monitör 720p iken oyunu 720p çözünürlük ayarlarında oynarsanız 1080p çözünürlüğe oranla donanım alt düzeyde bile iyi performans alırsınız ;)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı