E5700 sistemde Windows 7'den 8.1'e geçilmeli mi?

Onboard değil de HD 6450 kullandığınızı unutmuşum, oradaki 2303 MB VRAM'iniz değil, VRAM yetmediğinde kullanılan paylaşılan RAM + VRAM'in toplamı. Sizin ekran kartınız 1024 MB ve bu 1024 MB yetmediğinde Windows RAM'in üzerinde oluşturduğu 1279 MB'lık alanı VRAM olarak kullanıyor. Temiz kurulum ile Windows 7 64 bit veya 8.1 64 bit kurmayı deneyin.
Ama benim ekran kartım 2gb normalde

Onboard değil de HD 6450 kullandığınızı unutmuşum, oradaki 2303 MB VRAM'iniz değil, VRAM yetmediğinde kullanılan paylaşılan RAM + VRAM'in toplamı. Sizin ekran kartınız 1024 MB ve bu 1024 MB yetmediğinde Windows RAM'in üzerinde oluşturduğu 1279 MB'lık alanı VRAM olarak kullanıyor. Temiz kurulum ile Windows 7 64 bit veya 8.1 64 bit kurmayı deneyin.
1657368567516.png

Son düzenleme:
Sorununuzun nedenini buldum, anakartınız 945G çipsetli bir anakart ve bu anakart en fazla 3 GB RAM destekliyor.

Sorununuzun nedenini buldum, anakartınız 945G çipsetli bir anakart ve bu anakart en fazla 3 GB RAM destekliyor.
Güncelleme felan yapamazmıyım

Geçebilirsiniz fakat Windows 8.1 Industry Pro kullanın. Kurulumda key isterse yazın atarım. Fakat 8.1 desteği bitiyor eğer daha iyi ve güncel bir işletim sistem isterseniz Windows dışı bazı alternatif işletim sistemlerine yönelin bence :)

Şimdi key atarsanız iyi olur.

Hocam şu an evde değilim. HDD'de duruyor key.
Şimdilik buna bakıp da kurabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı