E5700 sisteme Windows 7 mi 8.1 mi?

usena

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Google Developer
Merhaba, aşağıda belirttiğim sistem için Windows 7 mi, 8.1 mi tercih etmeliyim? 8.1 derseniz hangi sürümünü tercih etmeliyim?

Sistem: Pentium(R) Dual Core CPU E5700 3GHz işlemci, ATI Radeon 4600 series ekran kartı, 4 GB RAM, DirectX 11, Windows 7.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 Single Language kur devam et. Bende kullanıyorum sistemim:
E7500 işlemci. 3GB RAM. ATI Radeon HD 3400 series 256MB ekran kartı, DirectX 11.
Ya bu Single Language özelliği ne? Sadece İngilizce mi kullanabiliyorum? Toplumda cahil sayılmayım diye sormuyordum ama tak etti. Single Language sürümünün özelliği nedir?

1629911988881.png

1629911955794.png

Gördüğünüz gibi 5.5 yıl dolmuş 6'ya doğru ilerliyorum ve format dahi atmadım.

Ya bu Single Language özelliği ne? Sadece İngilizce mi kullanabiliyorum? Toplumda cahil sayılmayım diye sormuyordum ama tak etti. Single Language sürümünün özelliği nedir?
Kurulumda sana işletim sistemini hangi dilde kullanmak istediğini soruyolar. Sende atıyorum Türkçe seçtin. Windows Türkçe olarak kuruluyor. Sana bunu öneriyorum kendimde bayadır kullanıyorum.
Yani Rusça olarak sonradan değiştiremiyorsun diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı