karacumapususu
Centipat
Üstatlarımdan tavsiye almayı, yardımlarınız doğrultusunda en mantıklı yönetemi seçmek için beyin fırtınası yapalım istiyorum.
Şu an elimde olan bilgisayarımın özellikleri şu şekildedir:
Bu sisteme eklemeler cartlar curtlar yapılabilir mi?
Eğer yeni bir PC toplama kararı alırsak bu PC'den öbürüne transfer yapabileceğim parça var mı?
Bu elimde ki sistemi camdan aşağıya fırlatıp çöp konteynırına isabet ettirmeye mi çalışayım yoksa parçalarını satıp zararın neresinden dönsem kardır mı diyeyim?
Hiçbiri olmadı sizde ekte ki PC'lerden hangisi daha akla yatıyor? Fiyat, performans açısından.
EK:
www.itopya.com
www.itopya.com
www.sinerji.gen.tr
www.incehesap.com
PC toplama konusu hakkında pek bir fikir sahibi olamadığımdan sizlerin görüşlerini çok önemsiyorum. Her tavsiyenizi dikkate alacağım. Merak ettiğim bir konu var şöyle ki ben şu an sahip olduğum sisteme Ryzen 1600 yapıştırsam üstüne üstelik MSI RX570 koysam. Crusader king 3 oynarken evi havaya mı uçururum: =)
Ekte ki görsel bilgisayarımın güç şeysidir.
Şu an elimde olan bilgisayarımın özellikleri şu şekildedir:
- -NVIDIA GeForce 9600GT.
- -Intel Core 2Duo E7500 2.93GHz.
- -2 adet Kingston'dan oluşan toplamda 4 GB RAM.
- -ASUS P5QL Pro anakartcık.
Bu sisteme eklemeler cartlar curtlar yapılabilir mi?
Eğer yeni bir PC toplama kararı alırsak bu PC'den öbürüne transfer yapabileceğim parça var mı?
Bu elimde ki sistemi camdan aşağıya fırlatıp çöp konteynırına isabet ettirmeye mi çalışayım yoksa parçalarını satıp zararın neresinden dönsem kardır mı diyeyim?
Hiçbiri olmadı sizde ekte ki PC'lerden hangisi daha akla yatıyor? Fiyat, performans açısından.
EK:
DA-V4/AMD Ryzen 5 1600AF/MSI RX 580 ARMOR OC 8GB/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
DA-V4/AMD Ryzen 5 1600AF/MSI RX 580 ARMOR OC 8GB/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DA-V4 ITOPYA'da.

DA-V3.5/ AMD RYZEN 3 3100/MSI RX570 ARMOR OC 8GB/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
DA-V3.5/ AMD RYZEN 3 3100/MSI RX570 ARMOR OC 8GB/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DA-V3.5 ITOPYA'da.

Sinerji Bilgisayar

Buff 1680 [Yavuz Selim] | R5 1600 RX 570 4G DDR4 8GB 240GB SSD Gaming PC - incehesap.com
Buff 1680 [Yavuz Selim] | R5 1600 RX 570 4G DDR4 8GB 240GB SSD Gaming PC fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla

PC toplama konusu hakkında pek bir fikir sahibi olamadığımdan sizlerin görüşlerini çok önemsiyorum. Her tavsiyenizi dikkate alacağım. Merak ettiğim bir konu var şöyle ki ben şu an sahip olduğum sisteme Ryzen 1600 yapıştırsam üstüne üstelik MSI RX570 koysam. Crusader king 3 oynarken evi havaya mı uçururum: =)
Ekte ki görsel bilgisayarımın güç şeysidir.