Çözüldü E6000'dan Q9400'e geçince Donan YouTube sorunu çözüldü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Vaazs

Picopat
Daha fazla  
Meslek
Döviz
Bir tane eski sistem kasam vardı. Bileşenler; Intel Pentium E6000 serisi işlemci, 2 GB RAM ve G41 Chipset onboard ekran kartı. Birkaç konu açtım çoğunluk ekran kartı almamı söyledi, geri kalanlarda tam emin olamadı. 6 GB RAM yaptım yine fayda etmedi. Bende yılların hurdacı tecrübesi olarak tarayıcının %90+ işlemci kullandığını bildiğimden dolayı işlemci yükselttim. Elimde iyi görüntüleme sistemleri ve notebook olmasına rağmen 775 pin bende yeri ayrıdır bırakamıyorum. :)

Aldım İntel Quad Q9400 işlemci ve 8 GB 4x2 RAM aldım sonra Windows 11 Pro kurdum sorunum çözüldü. Ekran kartı W7 kullanırken 32 MB görünüyordu şimdi 64 görünüyor. Donanım hızlandırma falan 1080P'ye kadar hikaye. İşlemci ve RAM önemli. Özet olarak tarayıcıda YouTube kasıyorsa ve sadece multimedya sistem kullanmak istiyorsanız İşlemciyi yükseltin. İşlem hızınızda artmış olur. Windows 10 gece ışığı ilaç gibi geldi.

sistem.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00