Rice edersem bana link verebilir misin mega veya Media fire linki.
Tamam gerek kalmadı ama bir şey sormam lazım ISO boyutu 2, 8 GB olması normal mi?
Pardon yemek vardı o yüzden geç geldim. Windows 10 için mi soruyorsunuz?
Dur sana linkini atayım. Yanlış olmasın.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Bu da site üzerinden bazı örnek fotoğrafları falan var inceleye bilirsin.
Custom OS
ghostspectre.the-ninja.jp
Windowsu rufusla usb flasha yazdıktan sonra yükleme esnasında şöyle bir liste gelecek.
Şimdi burada gördüğün gibi 2 tür var superlite ve compact ve aynı şekilde bu her 2 versiyonun da 2 seçeneği var defenderli ve defender olmadan. Defender meselesini zaten sen karar vereceksin.
Şimdi soracaksın compactla superlitenin farkı ne. Şu sitesinde aslında yazmış ama orada ingilizce şöyle anlatayım.
Superlite - Bu versiyon hem normal windowstakı ıvır zıvırlardan temizlenmiş hem de oyun için gerekli ayarlamaların yapılmış hali yani modlayanın dediğine göre oyun veya yayın için daha iyi.
Compact - Bu sadece windowsun ıvır zıvırlarından temizlenmiş hali yani ayar falan yok.
Ama şöyle bir durum var superlite de olan ayarlamalar daha çok yeni bilgisayarlarda kendini belli ediyor özellikle ekran kartları için yapılmış ayarlamalar var eski sistemlerde çok bi fark göremezsin. Çünkü örneğin adam bilmem ne özelliğini açmış veya geliştirmiş ama bu özellik senin sistemde olmadığı için bi fark olmayacak.
Ben mesela 2012 yılı işlemci kullanıyorum ve şuanda compact kullanmaktayım. Önce superlite kullanmıştım ama arada bi fark göremedim çünkü bende de ekran kartı yok hd graphics le idare ediyoz artık
Yani hangisini yüklesem diye çok kafa yorma zaten o sistem aynı performans verecek. (Yine kendin için dene belki fark yarata bilir)
Ama şu ıvır zıvırların olmaması kesinlikle rahatlatacak pc yi. Hem windows update 2050 yılına kadar durdurulmuş geliyor bu sistemde. Artık 29 yıl updatesiz kullanırsın