O tamamen degisken bir rakam. Ben dwm kullandigimdan bende 200 MB yiyor. Bazi insanlarda alpine ile GNOME 300 MB yiyor mesela. Tamamen distro, donanim, acik olan servisler ve masaustu ortamina bagli. 60 MB'a varan bile var.
O tamamen degisken bir rakam. Ben dwm kullandigimdan bende 200 MB yiyor. Bazi insanlarda alpine ile GNOME 300 MB yiyor mesela. Tamamen distro, donanim, acik olan servisler ve masaustu ortamina bagli. 60 MB'a varan bile var.
Bayağı abartmışsınız gibi geldi bana. Birazcık kanıt gösterin bari inanabileyim.
300 MB 60 MB biraz garip geldi. Tabii çok aşırı sadeleştirilmiş rasperry için işletim sistemi değilse.
Bayağı abartmışsınız gibi geldi bana. Birazcık kanıt gösterin bari inanabileyim.
300 MB 60 MB biraz garip geldi. Tabii çok aşırı sadeleştirilmiş rasperry için işletim sistemi değilse.
Yeterli olur bence. Ama kullanış açısından sorun yaratıyor mu? İşlevsel bir işletim sistemi mi kullanıyorsun. Bence o önemli bir şey. Linux Mint kullandım ama arayüz olarak Windows 10 daha iyi geliyor açıkçası. Ve o dönemlerde canlı derslerim olduğu için çok sorun yaşadım Linux Mint ile. Ubuntu kullandım direk Zoom yükleyemedim.
Soyle söyleyeyim alt tarafi bir mouse sensitivitysini degistirmek istesin X'oturumunu yeniden baslatmak zorunda bile kalabilir. Bir insan WM konfigurasyonunun DE'lere ve Windows'a kiyasla islevsel oldugunu dusunuyorsa ya fanboyun kralidir, ya da PC kullanmiyordur.