Fregat.
Hectopat
Daha fazla
Sırf oyunlardaki aldığınız FPS değerini arttırmak için bilmediğiniz işlere fazla karışmamanızı tavsiye ederim. Zaten BIOS oldukça eski yanlış yapılan şeyler geri dönüşü olmayan sorunlar çıkarabilir. Ek olarak işlemci teknolojisi eski olduğundan dolayı fazla darboğaz yapmamanızı da tavsiye ederim.BIOS'ta:
Gibi seçenekler var. Bu seçenekleri yüksek FPS için etkin mi kılmam lazım, yoksa devre dışı mı?
- Adjacent Cache Line Prefetch.
- Hardware Prefetch.
- Fast Boot
2008'in ilk çeyreğinde çıkmış bir işlemci. Ne oynamak istiyorsunuz?
Amaç konuyu saptırmak değil. İşlemci eski olduğu için bu jenerasyondaki oyunları programları ekstra güç kullanarak çalıştırır ve daha fazla ısınır. Yapacağınız işlemler daha fazla ısınmasına sebep olursa muhtemelen yeni bir işlemci almak zorunda kalırsınız.CS:GO kasma donma olmadan oynuyorum sadece yapmam gereken ayarları sordum konuyu sapıtmayın lütfen.
Amaç konuyu saptırmak değil. İşlemci eski olduğu için bu jenerasyondaki oyunları programları ekstra güç kullanarak çalıştırır ve daha fazla ısınır. Yapacağınız işlemler daha fazla ısınmasına sebep olursa muhtemelen yeni bir işlemci almak zorunda kalırsınız.
CS:GO kasma donma olmadan oynuyorum sadece yapmam gereken ayarları sordum konuyu sapıtmayın lütfen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.