E6500, GT 1030'a darboğaz yapar mı?

kemik635

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim:
  • Anakart: ECS G41T-m7
  • İşlemci: Pentium Dual Core E6500 (2.93 GHz)
  • Ekran kartı: AMD Radeon HD7350
  • Monitör: 1280x1024 destekliyor

GT 1030 almayı düşünüyorum. GTA V gibi oyunları değil de CS:GO gibi çok zorlamayacak oyunları oynayacağım. Darboğaz gibi bir şey olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
GT 1030 alsam oyunlarda FPS artışı olmaz mı? Yani CS:GO'da 30-50 FPS alıyorum, yükselmez mi?

50-60 liraya bir Xeon işlemci al Aliexpress'ten onu tak. Ondan sonra 1030'u falan düşünmeden kullanırsın.

Eğer bütçen varsa AliExpress üzerinden 20 liraya E8400 modelini veya 70 liraya E5450 modelini alabilirsin. 2. belirttiğim model birinci modelden %120 daha hızlı ve GT 1030'u rahat rahat besler ama ilk belirttiğim model de idare eder özellikle E-Spor oyunlarında.

O zaman Xeon E5450 alacağım bütçeyi tamamlayınca da GT 1030'u alırım.
Xeon E5450'yi takınca FPS'de gözde görülür yükseliş görünür mü?

Belirttiğin oyunlarda kesinlikle olur, özellikle GTA 5'de. Ayrıca diğer çevrimiçi çok oyunculu oyunlarda da etkisini gösterecek.

Donanım arşivi adlı kanalda 800 tl ikinci el bilgisayar toplama adlı bir video vardı, istersen ona bir göz at.

Kararsız kaldım.Xeon e5450 alsam CS:GO'da bu ekran kartımla FPS'de yükselme olur mu? Yoksa yükselmesi için yeni bir ekran kartı almam mı gerekir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı