Gigabyte Gaming A16 cvh vs MSI Cyborg 15 B13WFKG-494xtr

Bütçe
56000

FelixTheDev

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Düsseldorf, Almanya
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
Geçen haftalarda MacBook sevdamdan vazgeçerek Gaming laptoplara yöneldim.
İkisi arasında kaldım. Yardımcı olur musunuz?
Gigabyte Gaming A16 cvh Gaming notebook, 16 inç 165Hz Full HD 16:10 IPS ekran, Intel Core i7-13620H, NVIDIA GeForce RTX 5060, 32 GB DDR5 RAM, 1TB SSD, Dolby Atmos, FreeDOS, cvhi3TR864SD.
Ve.
MSI Cyborg 15 B13WFKG-494xtr dizüstü bilgisayar, Intel Core i7-13620H, 15.6 FHD 144Hz, 16 GB RAM DDR5, RTX5060 GDDR7 8 GB, 1TB SSD, DOS.
Başka görüşleriniz varsa bekliyorum. Aynı fiyat bandında olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki modelde alınmaz. Gigabyte alınabilir ama o fiyata asla. Cyborg günlük işleri görecek kadar bir laptop. Gigabyte kasa iyi, soğutma iyi (aynı modelde 5080 bile var), CPU fiyatına göre kötü, paneli kötü. Daha iyi ürünler bulursunuz.
@muratscd size yardımcı olur.

Geçen haftalarda MacBook sevdamdan vazgeçerek Gaming laptoplara yöneldim.

Hocam buna nazaran "çok fazla" oyun amacınızdan ziyade dengeli şahane OLED (özellikle Adobe, film, Slim vs) ürün ararsanız 90W 6 GB 3050 epey performans(+- 55-60W 4050) verir. Hatrı sayılır pil performansı cabası. Ancak unutmayın hocamın attığı gibi bu fiyata daha performanslı ürün alabilirsiniz.

Hocam buna nazaran "çok fazla" oyun amacınızdan ziyade dengeli şahane OLED (özellikle Adobe, film, Slim vs) ürün ararsanız 90W 6 GB 3050 epey performans(+- 55-60W 4050) verir. Hatrı sayılır pil performansı cabası. Ancak unutmayın hocamın attığı gibi bu fiyata daha performanslı ürün alabilirsiniz.

Hayır hocam öyle değil. Siber güvenlik öğrencisiyim, ne bileyim yazılım işleri analiz işleri olsun. Arada çantama atıp misafirliğe gideyim. Pil ömrü farketmez zaten bildiğim kadarıyla Gigabyte'da pil ömrünü sağlamak için MOX Switch var. Bu iki ürün arasından birini seçerseniz daha iyi olur.

Teşekkür ederim. Tercihimi bundan yöne kullanacağım, ayrıca GameGaraj fazla güvendiğim bir marka değil.

Şu iki ürün almak yerine sarısiteden ürün alırım daha iyi. Garaj harici LOQ vs bakabilirsiniz. Bence satın almayın (gördüğüm fiyat 55-60k. Asla değmez) en kötü size önerdiğim IdeaPad alın. Sizin için daha iyi olur.

Şu iki ürün almak yerine sarısiteden ürün alırım daha iyi. Garaj harici LOQ vs bakabilirsiniz. Bence satın almayın (gördüğüm fiyat 55-60k. Asla değmez) en kötü size önerdiğim IdeaPad alın. Sizin için daha iyi olur.
Hocam, Cyberpunk 2077'yi vs. IdeaPad nasıl kaldıracak?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı