E6550 görüntü gelmeme sorunu

Mustafa Günay

Hectopat
Daha fazla  
Sürekli kapatıp açıyorum. Arada sırada P5KPL yazısını görüyorum ama anında gidiyor. Bazen windows yüklenirken gidiyor. Dün en fazla kilit ekranına kadar geldi şifreyi girerken gene görüntü gitti. Ama çoğunlukla ekrana hiç görüntü gelmiyor. Ekranda görüntü yokken klavye ve fare de çalışmıyor.

• İşlemci Core2Duo E6550
  • Ekran Kartı HD7750
  • Ram 2GB DDR2 667 MHz
  • Anakart Asus P5KPL

Son düzenleyen: Moderatör:
@bybozkurt 300W

@BigEvil Sadece çok hafif bir șekilde ileri geri oynadı fakat birșey değișmedi eski kart ile çalıșıyor sadece. Artık iyi olan kart ile masaüstüne kadar gelebiliyorum ancak masaüstünü gördükten 1-2 saniye sonra ekran tekrar gidiyor, fanlar tam devir dönmeye bașlıyor ve klavyedeki numlock, capslock gibi tușlara basınca ıșıklar kapanmıyor.

PSU'nuz yeterli gücü sağlayamıyor olabilir ya da kullandığınız ekran kartı bozulmuş olabilir. Mavi ekran veriyor mu hiç ?

Hesabı kapatmayın lütfen. Cevap veremiyorum. Telefondan yazarken galiba ''ı'' yerine ''i'' kullandım ve ceza aldım.

@bybozkurt Sapphire X1650 Pro

@Murat5038 Kabloda birşey yok kontrol ettim. Ekran kartını 2-3 yıldır kullanıyorum, sorun çıkalı yaklaşık 3 ay oldu. Ram doğru yere oturmuş. Ekran kartsız monitöre bağlayamıyorum bilgisayarı. Ama X1650 Pro ile çalışıyor.

@BigEvil 4-5 yıldır güç kaynağının içini açmadım. Fazla toz birikmiştir diye açtım içini, tamamen toz kaplıydı. Temizledikten sonra şu görüntü ile karşılaştım. Eriyen ve yanan parçalar var galiba değil mi?

http://i.hizliresim.com/WkqVDQ.jpg

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı