E6600 sistem oyun oynarken uyku moduna geçiyor

Calobaba

Femtopat
Daha fazla  
Benim bir beleş hediye kasam var ve kasa özelliklerim pek iyi değil ve bunun yüzünden bilgisayarıma her oyunu yüklemiyorum gönül ister ki güzel oyunlar oyanamak. Bilgisayarımda şu an bulunan oyunlar şunlar: GTA San Andreas, Mount & Blade ve CoD 2 Ama maalesef baş belası ve beni üzen bir sorun var ve yardımcı olmanız için bu konuyu oluşturdum. Okumaya üşünmeyin lütfen acil yardımınıza ihtiyacım var. PC özeliklerim şöyle: 512 MB Ekran Kartı, Intel Dual Core 2 Duo E6600, 4 GB RAM, 250 GB Harddisk Ve 600 Power Supply. Ve asıl konu ise şu: Bugün kurduğum CoD 2 yani Call of Duty 2 bir süre oynadıktan sonra entering sleep mode veriyor yani bu da demek oluyor ki benim monitör oyun oynarken kendini uyku moduna çekiyor bu genellikle zorlandığı oyunlarda oluyor. Bu Arada monitör: Philips 60 Hz 170C. Kablolarda bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Bu sorun yüzünden hiçbir oyun oynayamaz oldum ve 2 oyunda beni sıkıyor. İnsan farklı şeyleri ister. Arkadaşlar lütfen çok sıkıntıdayım. Bu sorunun çözülmesine yardımcı olun. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklıklar nelerdir? Güç kaynağı yetmiyor olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı