TurkNet'e geçilmeli mi?

Zaten evimde fiber altyapı var. Bir kutu ve bir modem var sarı kablolar bağlı.

Türk Telekom'u aradım 1000 Mbps alt yapınız var dendi.

Anladım hocam. Fiyat olarak TurkNet en uyguna sanırım. TurkNet fiber destekliyor demiştiniz. Ben performansından memnunum, TurkNet'i tavsiye ederim ama Türk Telekom nasıldır bilmiyorum. Fiyat olarak bakacak olursak da TurkNet daha mantıklı geliyor. TurkNet'te çayma bedeli olmadığı için memnun kalmazsanız başka operatöre de rahatlıkla geçebiliyorsunuz. Yine son karar sizin.

Şimdi Turkcell Superonline'ye de baktım. Yeniyıl kapmanyası yapmışlar 12 ay yahütle 700 TL'ye veriyorlar. Performansı nasıldır bilmiyorum ama ona da bakabilirsiniz isterseniz.

Anladım hocam. Fiyat olarak TurkNet en uyguna sanırım. TurkNet fiber destekliyor demiştiniz. Ben performansından memnunum, TurkNet'i tavsiye ederim ama Türk Telekom nasıldır bilmiyorum. Fiyat olarak bakacak olursak da TurkNet daha mantıklı geliyor. TurkNet'te çayma bedeli olmadığı için memnun kalmazsanız başka operatöre de rahatlıkla geçebiliyorsunuz. Yine son karar sizin.

Şimdi Turkcell Superonline'ye de baktım. Yeniyıl kapmanyası yapmışlar 12 ay yahütle 700 TL'ye veriyorlar. Performansı nasıldır bilmiyorum ama ona da bakabilirsiniz isterseniz.

Hangi kampanya acaba. Ben baktığımda 1200 TL idi. Ve taahhütsüzdü taahhütlü paket yoktu.

Zaten evimde fiber altyapı var. Bir kutu ve bir modem var sarı kablolar bağlı.

Türk Telekom'u aradım 1000 Mbps alt yapınız var dendi.
tam seninle birebir aynı durumdaydım 2 gün önce. netspeed de hem vdsl hem fiber kullanmış birisi olarak fiberdeki pingim vdsl kullandığım zamankinin 2 katıydı (25 civarı) turknette de 1000 mbps görünce anında geçiş yaptım. bir zamanlar var olan müşteri hizmetlerine bağlanamama sorununu da ortadan kaldırmışlar, her şeyiyle tavsiye ederim. zaten en kötü geri netspeede geçersin hoşuna gitmezse.

ek not olarak belirteyim: turknetle konuştuğumla 1000 mbps hıza para vermek istemediğim zaman istediğimde uygulamadan kampanyadan çıkıp tekrar girebileceğimi söylediler.

Not: Wifi 6 kullandığımdan pc ve telefon pinglerim arasında fark olmuyor.2 görseli ona göre değerlendirin.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-12-18 170542.png
    Ekran görüntüsü 2025-12-18 170542.png
    59,3 KB · Görüntüleme: 4
  • Screenshot_20251218_171357_Speedtest.jpg
    Screenshot_20251218_171357_Speedtest.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 2
Son düzenleme:
3 haftadır VDSL’den fibere geçmek için ekiplerin gelmesini bekliyorum. Aradım, yazdım; her seferinde “işlemleri hızlandırmak için çalışma başlattık” gibi geçici cevaplar aldım. 3 haftadır dönüşüm işlemlerini bekliyorum. Herhangi bir sorun yaşasam, internetsiz kalsam, gelmeleri 3–4 ay sürecek herhalde. Ne yapmam lazım bu adamların artık umursaması için?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı