- Makaleler
- 7
Arkadaşlar kısa keseceğim. Şu anda aynı problem var. Allah belasını versin böyle bilgisayarın, hiçbir oyunu düzgün açmıyor. 50 FPS geçmiyor küçük ekranda çoğu oyunda. Büyük ekranda ise 30-45'i. Bilgisayarın açılması 1.30-2 dakika sürüyor, hesaba girmem 1 dakika sürüyor. Oyun oynarken droplar yüzünden sinir krizi geçireceğim. Monitörü yumrukluyorum, masaya vuruyorum. Klavyeyi kaç defa kırdım bu yüzden. 3 tane mouse kırdım bu yüzden. Hoparlörü çizdim. Kasaya tekme attım. Kasanın kablolarını söküp yere fırlattım. 2 tane kulaklık kırdım, 2 tane koparttım. Sinirlerime hakim olamıyorum bilgisayar yüzünden. Ne yapmalıyım ben? YouTube'da kasıyor, Google'da kasıyor, video izlerken kasıyor, Discord'da kasıyor. Şu anda buraya bunu yazarken bile kasıyor. Bilgisayarın şu anki durumu bu; (arkada sadece Google, YouTube ve Discord açık)
Günlük 30 lirayla para biriktirmeye çalışıyorum bilgisayar almak için. Ailemden de yardım istedim, yardım etmiyorlar hiçbir şekilde. Bu bilgisayarın neyi eksikmiş falan diyorlar. Özellikleri şu;
Pentium Dual Core E6700 işlemci.
2 GB DDR3 RAM.
1GB GT9400 ekran kartı.
320GB HDD.
Yapacak bir şeyler önerin lütfen.
(Not: Virüs taramasını her hafta yapıyorum, temiz çıkıyor. 2 haftada bir de bilgisayarı temizliyorum.)
Günlük 30 lirayla para biriktirmeye çalışıyorum bilgisayar almak için. Ailemden de yardım istedim, yardım etmiyorlar hiçbir şekilde. Bu bilgisayarın neyi eksikmiş falan diyorlar. Özellikleri şu;
Pentium Dual Core E6700 işlemci.
2 GB DDR3 RAM.
1GB GT9400 ekran kartı.
320GB HDD.
Yapacak bir şeyler önerin lütfen.
(Not: Virüs taramasını her hafta yapıyorum, temiz çıkıyor. 2 haftada bir de bilgisayarı temizliyorum.)
Son düzenleyen: Moderatör: