E6700 veya E6600 750 Ti Darboğaz

Grunt

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, eski sistemi yenilemeyi düşünüyorum. Anakartım en son bu işlemcileri destekliyor. 4 GB RAM mevcut 2+2 şeklinde fakat işlemcim yetersiz, 1.6 GHZ E2140. Bu işlemcilerden herhangi birini alsam rahat besler mi ve 750 ti için 4 GB 667 MHZ RAM ve 300W PSU yeterli olur mu?

Oynanacak oyunlar: CS:GO, DOTA 2, LOL, PAYDAY 2.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar, eski sistemi yenilemeyi düşünüyorum. Anakartım en son bu işlemcileri destekliyor. 4 GB RAM mevcut 2+2 şeklinde fakat işlemcim yetersiz, 1.6 GHZ E2140. Bu işlemcilerden herhangi birini alsam rahat besler mi ve 750 ti için 4 GB 667 MHZ RAM ve 300W PSU yeterli olur mu?

Oynanacak oyunlar: CS:GO, DOTA 2, LOL, PAYDAY 2.

Şimdiden teşekkürler.
Güncelleme: E7400 alındı.GTX 750Tİ darboğaz yaparmı ?

O ikisini değilde E7400 aldım peki bu besleyebilirmi ? Veya bu oyunlar için önerdiğiniz ucuz yollu bir kart var mı ?

O ikisini değilde E7400 aldım peki bu besleyebilirmi ? Veya bu oyunlar için önerdiğiniz ucuz yollu bir kart var mı ?

Yukarıda yazdıgınız bütün oyunlar için giriş seviyesi bir ekran kartı işinizi görecektir. R7 250 olabilir mesela. Anakartınızın tam modelini yazar mısınız ? Birde sistem güncelleme için toplam ayırdıgınız bütçeyi belirtin.

Sistemi güncellemeyeceğim.Haziran sonunda yeni PC toplıyacağım fakat beni idare etsin diye 1 GB olan RAM'i 4 GB yaptım 2+2 şeklinde 2 GB 800 MHZ DDR2 2 GB 667 MHZ DDR2 olarak.İşlemcide E2140 vardı onun yerine temiz E7400 buldum ve taktım anakartım İntel D945GCL şu an mevcut olan ekran kartım ise Zotac GTX 420 1 GB.Doğrusunu söylemek gerekirse yeni sistem toplayacağım için fazla para harcamak istemiyorum belirttiğim oyunları high medium karışık veya sadece high oynatması yeterli kardeşim ile birlikte oynıyacağız yeni PC gelince.Önerilerinizi bekliyorum.Bütçe Max. 500 TL PSU 300W ASUS.

Sistemi güncellemeyeceğim.Haziran sonunda yeni PC toplıyacağım fakat beni idare etsin diye 1 GB olan RAM'i 4 GB yaptım 2+2 şeklinde 2 GB 800 MHZ DDR2 2 GB 667 MHZ DDR2 olarak.İşlemcide E2140 vardı onun yerine temiz E7400 buldum ve taktım anakartım İntel D945GCL şu an mevcut olan ekran kartım ise Zotac GTX 420 1 GB.Doğrusunu söylemek gerekirse yeni sistem toplayacağım için fazla para harcamak istemiyorum belirttiğim oyunları high medium karışık veya sadece high oynatması yeterli kardeşim ile birlikte oynıyacağız yeni PC gelince.Önerilerinizi bekliyorum.Bütçe Max. 500 TL PSU 300W ASUS.

O halde GTX750Tİ mantıklı bir seçim. İleride satın alacagınız sistem içinde iyi bir seçim olacaktır.

İleride alıcağım sistemde GALAX GTX 970 HOF düşünüyordum şimdilik beni idare etmeli daha doğrusu bu oyunlarda beni idare etmeli 750ti yeterlimidir ? Sonuç olarak 470 TL'de az bir rakam değil.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı