E7200 sisteme GT 1030 takılır mı?

Efsanetürk17

Hectopat
Arkadaşlar benim sistemim
Intel Core 2 Duo E7200.
4 GB RAM
120 GB SSD.
Bu sisteme GT 1030 takılır mı?

76758EF4-F6DF-4195-8282-59D02CB71BFA.jpeg

Sorun yok o zaman. Takarsınız ama işlemciniz düşük, Ram'iniz DDR2, anakart baya eski. GT 1030'u tam anlamıyla kullanamazsınız. Sonra değişirim diğer parçaları derseniz alabilirsiniz.

Piyasaya pek bakmayı sevmiyorum ama sanki GT 1030'dan daha mantıklı kartlar vardır gibi?

Sorun yok o zaman. Takarsınız ama işlemciniz düşük, Ram'iniz DDR2, anakart baya eski. GT 1030'u tam anlamıyla kullanamazsınız. Sonra değişirim diğer parçaları derseniz alabilirsiniz.

Piyasaya pek bakmayı sevmiyorum ama sanki GT 1030'dan daha mantıklı kartlar vardır gibi?
Bu kart arkadaşımın o yüzden.
Sorun yok o zaman. Takarsınız ama işlemciniz düşük, RAM'iniz DDR2, anakart bayağı eski. GT 1030'u tam anlamıyla kullanamazsınız. Sonra değişirim diğer parçaları derseniz alabilirsiniz.

Sadece csgo ve valorant oynayacağım.
Sadece CS:GO ve Valorant oynayacağım.

Bu kart arkadaşımın o yüzden.
Takın gitsin hocam. Şuanki ekran kartınız ne bu arada?

Düzenleme: CS:GO'da pek iyi sonuçlar alacağınızı sanmıyorum. İşlemciye çok yüklenen bir oyundur kendileri.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı