Merhaba, malum yaz tatili geldi ben de sistemimi yenilemek istiyorum.
Soru: E7200 işlemcim var i3 ya da i5 takabilir miyim? Sistem:
Anakart: Gigabayte 945GCM-S2L (değiştirmeyeceğim)
RAM: 2 GB (kesinlikle değiştireceğim.)
Ekran kartı: ATI radeon HD 3600 series (kararsızım bir ekran kartı önerin DDR2'ye ekran kartı var mı bundan iyi bilmiyorum)
Harddisk var SSD almayacağım
Sahip olduğunuz anakarta maximum Core2Duo takabilirsiniz. Ekran kartını R7240 veya GT1030 takıp RAM'ide 4 yaparsanız bir müddet götürür ne yapacağınıza bağlı tabi. İşlemciyi de 8400 veya 8500 yapabilirsiniz. Bütçe varsa hiç uğraşmayın bunlarla yeni bir sistem toplayın.
İşlemcinizi Core 2 Duo E8500 yapıp yanına GTX 750 takarsanız iş yapar. Lakin RAM'lerinizi 4 GB yapmanız şart. Ama benim tavsiyem yeniden komple bir sistem toplamanız yönünden. 2. el sistemler konusunda ustadı @MWarfare hocamıza danışabilirsiniz
Hasan çakır gtx750 yı benim anakartın kaldırmaz diye düşünüyorum ddr2 mi o ekran kartı?yoksa ddr2 anakart ddr3 ekran kartını kaldırabiliyormu bununla ilgili beni aydınlatırsanız sevinirim
Hasan çakır gtx750 yı benim anakartın kaldırmaz diye düşünüyorum ddr2 mi o ekran kartı?yoksa ddr2 anakart ddr3 ekran kartını kaldırabiliyormu bununla ilgili beni aydınlatırsanız sevinirim
Anakart RAM'i ile ekran kartı VRAM'i farklı olursa sıkıntı olmuyor. İkisi birbirinden ayrı çalışıyor o konuda. Anakartınızın son BIOS sürümüne güncellerseniz sorun yaşamazsınız.
Peki @Hasan_Çakır ekran kartı kalsa rami 4 yapsam bir de 3 tane fan taksam (ledli) psu yeterli olacak mıdır? (Bu arada bütün sorularımı Cevapladığınız için size minnettarım )