E7400 işlemciden Zula'da tam performans alınmıyor

Falsey

Kilopat
Makaleler
2
Arkadaşlar Zula giriyorum FPS'im 70 görev yöneticisini açtığımda işlemcimin en fazla %65'e çıktığını gördüm. Nihai Performans modunu zaten ekleyemiyorum hata veriyor. Ne yapmam lazım? Aklımda Windows 10 LTSB gibi sürümler varmış onları kurmayı düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam değerler böyle. Ekran kartı bayağı düşük ve CPU %100 olunca FPS düşüyor.

42 derece sıcaklık bayağı iyi ama hatalı gösteriyor büyük ihtimalle çünkü RAM ve GPU hızına bakarsak sistemine göre normal ama donması normal değil arkada çalışan Windows hizmeti olabilir mi?

42 derece sıcaklık bayağı iyi ama hatalı gösteriyor büyük ihtimalle çünkü RAM ve GPU hızına bakarsak sistemine göre normal ama donması normal değil arkada çalışan Windows hizmeti olabilir mi?
Hayır daha yeni temiz kurulum yaptım. Ve güncel.

Hayır daha yeni temiz kurulum yaptım. Ve güncel.

Temiz kurulum yapsanız bile devre dışı bırakmanız gereken hizmetler vardır görev yöneticisinden oyuna sağ tıklayıp ayrıntılara gidin ve önceliği yüksek yapın ve CPU'dan HDD'den harcayan önemsiz Windows hizmeti varsa devre dışı bırakmanızı tavsiye ediyorum.

Technopat'tan bulduğum gereksiz hizmetler konusunu yaptım. Ayrıca SSD kullanıyorum ve NVIDIA ayarlarım en iyi performansta. Yok mu bir çaresi.

Çözünürlük düşük mü, yoksa monitörünüzün desteklediği en yüksek çözünürlükte mi oynuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…