Merhaba.
Bilgisayarım çalışırken bir anda ekranım kapanıyor. Normalde monitörde görüntü varken mavi ışık yanıyor, olmayınca da turuncu ışık yanıyor. PC çalışırken bir anda ekran kapanıyor ve turuncu ışık yanmaya başlıyor. Turuncu ışık yanmaya devam ederken PC çalışır durumda. Sorun ne anlamadım. Son birkaç gündür de monitör de eski televizyonlarda olduğu gibi görüntü hafif bozulup geri düzeliyor. YouTube'dan video izlerken görüntü bozuluyor, oyun oynarken ekran kökten gidiyor.
PC sıcaklık:
Arkadaşlar, sorun termal macundan kaynaklanıyormuş. Macun kuruduğundan dolayı bilgisayar ısınıp kendini kapatıyormuş. Termal macun alıp sürdüm düzeldi. Yardımcı olmak isteyen arkadaşlara tekrardan teşekkür ederim. İyi forumlar.
Aynı sorunu yaşadım PSU yetersiz olduğu için. Yükleme ekranlarında vs yük binen yerde tak ekran gidiyor ancak kasa çalışıyordu. PSU değiştirdim ve sorun çözüldü.
Aynı sorunu yaşadım PSU yetersiz olduğu için. Yükleme ekranlarında vs yük binen yerde tak ekran gidiyor ancak kasa çalışıyordu. PSU değiştirdim ve sorun çözüldü.
Galiba PSU 250 watt. Üstünde 200-250 watt yazıyor. Önceden böyle bir sorun yoktu bir anda başladı olay. PSU sorunu olsa önceden de ortaya çıkmaz mıydı bu sorun? Aynı oyunları önceden aynı pc ile oynuyordum.
Benimki de eskiden açıyordu. Psu zamanla güç kaybediyor. Arkadaşında VS varsa dene. Kesin demiyorum ama bence yüzde 90 Psu. Bende aynı soruları sordum, hatta prizden prize fark bile ediyordu. Eskidende olurdu demek ki ekran kartım bozulmuş diyordum hiç alakası yokmuş
Galiba PSU 250 watt. Üstünde 200-250 watt yazıyor. Önceden böyle bir sorun yoktu bir anda başladı olay. PSU sorunu olsa önceden de ortaya çıkmaz mıydı bu sorun? Aynı oyunları önceden aynı pc ile oynuyordum.
Arkadaşlar, sorun termal macundan kaynaklanıyormuş. Macun kuruduğundan dolayı bilgisayar ısınıp kendini kapatıyormuş. Termal macun alıp sürdüm düzeldi. Yardımcı olmak isteyen arkadaşlara tekrardan teşekkür ederim. İyi forumlar.