CosmosianMB
Zeptopat
- RAM
- 2x2 RAM DDR3 (4 GB RAM)
- SSD veya HDD modeli
- 500 GB HDD
- Ekran kartı
- HD 4350 ATI RADEON 1 GB
- İşlemci
- İntel core 2 duo E7400 2.8 GHZ
Arkadaşlar hangi sistemde daha rahat ederim?
Arkadaşlar hangi sistemde daha rahat ederim?
Şuan ki Windows 7'de oynadığım oyunları, Windows 8.1'de de aynı performans ile oynayabilir miyim?Windows 8.1
Efenim bana güvenin doğru ve son sürüm ekran kartı sürücüsünü kurarsanız FPS iniz artacaktır.Şuan ki Windows 7'de oynadığım oyunları, Windows 8.1'de de aynı performans ile oynayabilir miyim?
Efenim Windows 8.1 hangi yollarla kurup.İSO dosyasını nereden indireceğinizi biliyorsunuz değil mi?Şuan ki Windows 7'de oynadığım oyunları, Windows 8.1'de de aynı performans ile oynayabilir miyim?
Evet biliyorum, bu arada key'i nereden bulacağım? Ebay'dan baktım key satmıyorlar Windows 8.1 için.Efenim bana güvenin doğru ve son sürüm ekran kartı sürücüsünü kurarsanız FPS iniz artacaktır.
Efenim Windows 8.1 hangi yollarla kurup.İSO dosyasını nereden indireceğinizi biliyorsunuz değil mi?
Efenim hem etkinleştirmezsiniz Windows 7 gibi bilgisayarı yavaşlatmıyo sadece Etkinleştir uyarısı veriyor oda pek bir şey değil ayarlara gönderiyor sizde hemen kapatıp İşletim Sisteminizin keyfine devam ediyorsunuz.Şuan ki Windows 7'de oynadığım oyunları, Windows 8.1'de de aynı performans ile oynayabilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.