E7500 sistem kapatılmadan kaç gün açık kalabilir?

Direk işlemci macunu sürsem olmaz mı?
Bir de bunun vidalarını çıkaracak mazeme bende yok :(
Şu an hala uyumadım acaba kaç derece olmuştur bir daha bakayım :D.
1 Derece yükselmiş 79 derece :D.
İşlemci macunu zaten ekran kartına sürülende :D
Ben sadece kaliteli olsun diye onu söyledim giriş seviyesi macun kullanıyorsanız bu 10-20 derece fark ettirir.

IMG_20110101_030536.jpg

Sence hava alıyor mu?

Sanırım alıyor :D.

Bir şey daha belirteceğim babamın PC'si DDR 3 i7 işlemci var 8 GB RAM'ı var 33 aydır açık PC :D 1C üstelik bilgisayarında 1 tane bile fan yok sadece işlemci fanı var :D garip şekilde babamın PC'si neden hiç sorun çıkarmıyor merak ediyorum 33 ay az değil.
Bir ara uyanıklık yaptım benim PC ile senin PC'yi değişelimmi dedim yürü git dedi :D.
Her neyse hayırlı sabahlar konuyu salalım bence :D.

Bir şey daha belirteceğim babamın PC'si DDR 3 i7 işlemci var 8 GB RAM'ı var 33 aydır açık PC :D 1C üstelik bilgisayarında 1 tane bile fan yok sadece işlemci fanı var :D garip şekilde babamın PC'si neden hiç sorun çıkarmıyor merak ediyorum 33 ay az değil.
Bir ara uyanıklık yaptım benim PC ile senin PC'yi değişelimmi dedim yürü git dedi :D.
Her neyse hayırlı sabahlar konuyu salalım bence :D.
Ne yazık ki o konu hakkında bir şey söyliyemeyeceğim.

Ben ne kadar önlem alırsam ısınmasın diye daha fazla ısınıyor babam önem almıyor 1 derece falan ısı görünüyor :D.
Ama şu anda konu dışı konuşma yüzünden ıkimiz'de ceza alacağız orası kesin :D.
Her neyse hayırlı sabahlar konu kilit :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı