E7500 sistem yükseltme

squex0

Hectopat
Herkese merhaba abiler,
Şu anki anakartım G31MXP bilgisayar özelliklerim, E7500 2.93GHz GeForce GT630 2x2 DDR2 4 GB RAM bu bilgisayara ben upgrade yapmak istiyorum. GTA 5 de şu an 30 35 FPS alıyor. Ekran kartına ellemeden sadece işlemciyi değiştirsem daha iyi bir performans alabilir miyim? Darboğaz yapar mı? Şu anki Q8400 almayı düşündüm arada performans farkı olur mu? GTA 5'deki kasmalar vb gider mi cevaplarınız için teşekkür ederim.

RAM al 8 yap çok da güzel olur işlemciyi de aynı soketin en güzellerinden alırsan iş yapar.

Anakartım maximum 4 GB destekliyor teşekkür ederim.
Şimdiik. Foxcoon anakart gibi duruyor. BIOS modlaması zordur. Q9650 desek çok pahalı. E5440 E5450 desek direk Xeon işlemci zaten. Q9400 desek değmez.

Ama modlayabilirsen E5450 önetirim.

Peki dediğim gibi Q8300 alsam 630 ile darboğaz yapar mı teşekkür ederim.

Anakartım maximum 4 GB destekliyor teşekkür ederim.

Peki dediğim gibi Q8300 alsam 630 ile darboğaz yapar mı teşekkür ederim.

Q8300 almana değmeyecek bence. Darboğaz azalır ama işlemci hızı bakımından biraz kötü işlemci. Q9400 alabiliyorsanız ondan almaya çalışın.

Aynen onu bende fark ettim ama çekirdek sayısı fazla ben en iyisi Xeon veya daha üst serilere bakayım Xeon destekler mi peki Foxconn anakartım.

BIOS modlaması ile destekler. Ama o anakart biraz zor BIOS yükleniyor modlanıyor. @Yiğitt35 hocam daha iyi anlar. BIOS modlamadığım için önceden sadece BIOS güncelleme ile aynı tarzda olduğunu söyleyebilirim. Ama o anakarta BIOS yüklemek için uğraşılıyor.

BIOS modlaması ile destekler. Ama o anakart biraz zor BIOS yükleniyor modlanıyor. @Yiğitt35 hocam daha iyi anlar. BIOS modlamadığım için önceden sadece BIOS güncelleme ile aynı tarzda olduğunu söyleyebilirim. Ama o anakarta BIOS yüklemek için uğraşılıyor.

Kral ben bence en iyisi buna 220W overclock deneyim yoluma bakayım 😂 toptan sistem değiştirmek gerekecek herhalde cevabın için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı