E7500 sisteme Windows 10 nasıl kurulur?

Hocam HDD'e kurulabilir fakat HDD'de güncelleme bittikten sonra sistem boşta iken işlemci yükü artmasın diye güncellemeyi bitirdikten sonra kapamanızı tavsiye ederim 5 6 ayda bir hizmetlerden açıp bakarsınız.

Hocam HDD'e kurulabilir fakat HDD'de güncelleme bittikten sonra sistem boşta iken işlemci yükü artmasın diye güncellemeyi bitirdikten sonra kapamanızı tavsiye ederim 5 6 ayda bir hizmetlerden açıp bakarsınız.
Sizce kullandığım windows sürümünde bir sıkıntı olur mu? @Recep Baltaş 'ın forumda ve youtubeda paylaştığı iso dosyasını indirip flash belleğime yazdırıyorum. Bir arkadaş 2015 sürümü tavsiye etmiş sizin bu konuda bir düşünceniz var mı ?

En güncel Windows sürümü şu an 20H2 eğer ki moderatörün paylaştığı ise indirebilirsiniz. Insider programına katılıp 21H1'de deneyimleyebilirsiniz ileride.

An itibariyle sistemime Windows 10 Home 64 Bit'i kurdum. Kurulum esnasında ve sonrasında herhangibir hata / uyarı vs. almadım çok şükür. Tek şikayetim var oda 2GB RAM'in en az 1.5GB'ı sürekli kullanımda :D O yüzden sistemde aşırı olmasada hissedilir düzeyde bir kasma var. Onun haricinde tıkladığım herşeyin açılmasını beklediğimi hissediyorum. Örneğin bilgisayara sağ tıklayıp özelliklere girdiğimde 5-10 saniye arası bekliyorum. +4GB Ram'lerim şuan kargoda. Onuda takıp sistemdeki toplam RAM miktarını 6GB'a çıkardığımda bir sorun kalmayacak diye düşünüyorum.

An itibarıyla sistemime Windows 10 Home 64 Bit'i kurdum. Kurulum esnasında ve sonrasında herhangi bir hata / uyarı vs. almadım çok şükür. Tek şikayetim var oda 2 GB RAM'in en az 1.5GB'ı sürekli kullanımda :D O yüzden sistemde aşırı olmasa da hissedilir düzeyde bir kasma var. Onun haricinde tıkladığım her şeyin açılmasını beklediğimi hissediyorum. Örneğin bilgisayara sağ tıklayıp özelliklere girdiğimde 5-10 saniye arası bekliyorum. +4 GB RAM'lerim şu an kargoda. Onuda takıp sistemdeki toplam RAM miktarını 6 GB'a çıkardığımda bir sorun kalmayacak diye düşünüyorum.

Aygıt yöneticisinden yüksek duyarlıklı süre ölçeri kaparsanız biraz daha hızlandırabilirsiniz.
Aygıt yöneticisinden yüksek duyarlıklı süre ölçeri kaparsanız biraz daha hızlandırabilirsiniz.
Daha doğrusu devre dışı bırakın.

Daha doğrusu devre dışı bırakın.
Bahsettiğiniz yeri bulamadım. Biraz daha açarmısınız?
Ayrıca sistemde genel olarak bir kasma mevcut. Bazen bu sorun olmuyor ancak bazen kasmaya bir başladı mı kurtulamıyorum resmen. Virüs taraması vs yapılmıyor, arkada çalışan steam vs gibi uygulamalar kapalı. Sadece chrome üzerinden youtube'dan video izlerken bile videoyu takıla takıla izliyorum. Arada sıradada olsa gerçekleşiyor bu. Bunun için bir öneriniz var mıdır?
(RAM kullanımım %85, HDD kullanımım ise %95-100 civarlarında dolaşıyor sürekli.)

Bahsettiğiniz yeri bulamadım. Biraz daha açar mısınız?
Ayrıca sistemde genel olarak bir kasma mevcut. Bazen bu sorun olmuyor ancak bazen kasmaya bir başladı mı kurtulamıyorum resmen. Virüs taraması vs yapılmıyor, arkada çalışan Steam vs gibi uygulamalar kapalı. Sadece Chrome üzerinden YouTube'dan video izlerken bile videoyu takıla takıla izliyorum. Arada sıradada olsa gerçekleşiyor bu. Bunun için bir öneriniz var mıdır?
(RAM kullanımım %85, HDD kullanımım ise %95-100 civarlarında dolaşıyor sürekli.)

Yeni gördüm 5dk içinde söylüyorum. H624ify diye eklenti var onu deneyebilirsiniz. Başka formatta çalıştığı için videolar hızlanması lazım. 60FPS kilidide açabilirsiniz ama o bana göre biraz sıkıntılı çalışıyor gibi.
Aygıt yöneticisi--Sistem aygıtları--yüksek duyarlıklı olay süreölçeri.

Bahsettiğiniz yeri bulamadım. Biraz daha açarmısınız?
Ayrıca sistemde genel olarak bir kasma mevcut. Bazen bu sorun olmuyor ancak bazen kasmaya bir başladı mı kurtulamıyorum resmen. Virüs taraması vs yapılmıyor, arkada çalışan steam vs gibi uygulamalar kapalı. Sadece chrome üzerinden youtube'dan video izlerken bile videoyu takıla takıla izliyorum. Arada sıradada olsa gerçekleşiyor bu. Bunun için bir öneriniz var mıdır?
Hocam ben e7400 ve hd3650 ile kullanıyorum. Videoları 720p izliyorum üstüne işlemci yetmiyor %100'e vuruyor. Bendeki sıkıntı başlatma ve durdurmada hantal kalıyor ama takılma yok.
Bu rehberlerimi incelemelisin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı