E7500 ve GT 730 Düşük Performans Sorunu

Makaleler
1
Bundan 6-7 ay önce çok eski bilgisayarımı yenilemek istemiştim, param oldugu kadar.
eski bilgisayarım özellikleri:
  • 6GB DDR2 RAM
  • Intel Pentium D
  • AMD Radeon 1GB DDR3 128 bit bir ekran kartı vardı modelini tam hatırlamıyorum.
  • 1TB disk 7200RPM
Oyun için farklı kullandıgım bilgisayar oldugu için bu bilgisayarı az çok paramla yenilemek istedim, yenilediğim PC özellikleri:
  • 6GB DDR3 1333lük RAM
  • 2GB MSI Nvidia GT730 DDR3 128 bit
  • Intel Core 2 Duo E7500
  • 1TB disk 7200Rpm
Şimdi gelelim konuya: Eski bilgisayarda oyunlarda aldıgım FPS zaten düşüktü ama monitör 1080p bir monitör 60Hz, örnek veriyim Payday 2'de 30 FPS alıyordum (ortalama) en düşük ayarlar 1080p eski bilgisayar ile, yenilediğim donanım ile de ortalama yine 30FPS alıyorum, aynı ayarlarda.

Ben şimdi boşa mı para harcadım anlamadım. Bunun nedeni nedir ve nasıl çözebilirim, neyi yükseltmeliyim?

Not: Format attım orijinal Windows'lar kurdum, artı olarak anakartımın modeli Foxconn G31 çipsetli bir anakartı.
Ben bu bilgisayarı aslında oyun için değil fakat arada sırada oyun oynamak istediğimde yüksek bir donanım istemeyen günümüz için konuşuyorum, örneğin CS:GO, ETS2, PAYDAY 2, DOTA, LOL, vs. oyunları oynamak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı