E7500 ve GT 730 GTA 5 performans sorunu

akcanburhan27800

Hectopat
Daha fazla  
Birkac gun önce GTA 5 satin aldim Social Club'tan. O zamana kadar her sey normaldi hatta sıstem gereksımlerım bile yetiyordu ve artiyordu. GTA 5'ı actiktan sonra kasma yasadım fakat oyle olmaması gerekmiyordu. Oyun korsan da degil 100% orijinal. FPS testı yaptım sonuc: ultra 9-12 FPS, high 16-19 FPS, normal 20-26 FPS. Sizce bu normal mi?

Sistem özellikleri:
  • İslemci : Intel E7500 2.93 GHz
  • RAM : 2x2 4GB Samsung Kingston 1333 MHz DDR3
  • Ekran Kartı : Nvidia GeForce GT 730 - 4095 MB (4 GB)

RAM mi almaliyim 4 GB yoksa islemci mi? Ya da ekran karti guncellemelı mıyım cunku guncellemıyorum hata cıkıyor. İyi gunler.

Son düzenleyen: Moderatör:
O ekran kartı ve işlemci oyunu anca açmaya yeter, Ultra ayarlarda oynamayı beklemeyin. Bahsettiğiniz yükseltmelerin sadece birini yapmak yetersiz kalacaktır. Daha fazla performans için komple sistemi değiştirmek gerekiyor.

O ekran kartı ve işlemci oyunu anca açmaya yeter, Ultra ayarlarda oynamayı beklemeyin. Bahsettiğiniz yükseltmelerin sadece birini yapmak yetersiz kalacaktır. Daha fazla performans için komple sistemi değiştirmek gerekiyor.

Anliyorum da. Ama O kadar bütcem yok en basitinden slotta 2*2 gb var sence 2 gb cikarip 4 taksam toplam 6 olur. Özaman high veya normalde 35-45 fps. Göre bilirmiyim?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı