E7500 ve GT 730 sistem Valorant'ta kaç FPS alır?

60 civarı bir FPS alacağınızı düşünüyorum. Ayarları en düşüğe çekersiniz.

Aksine yükseğe çekmesi gerekir bence. İşlemciye en az yükü bindirmek zorundayız maalesef. Bu işlemci gerçekten kötü ve OC ile CS:GO oynunda RX 550 ekran kartında Max 70 FPS gördüm. Ki çoğunlukla droplar girdiğini saymazsak tabii ki de. En düşüklere aldığımda ayarları çok fena drop giriyor. Belki yükseltirsek işlemciye yük azalabilir (tabii doğru ayarlarla) mesela işe çözünürlüğü yükseltmek ile başlayabiliriz.
 
İşlemciniz oldukça düşük, RAM'iniz de az. Ekran kartı alacağınıza Quad Core Q9400 gibi bir işlemci alırsanız ve RAM yükseltmesi yaparsanız daha iyi bir deneyimle oynarsınız.

RAM miktarını eğer DDR2 G31 anakart kullanıyorsa Max seviyesi 4 GB. Eğer DDR3 ise 8 GB olur. Ve Q9400 yerine E5450 veya E5440 daha iyi olur.
Anakart modelim ASUS P5 G41 t

Oyy benim anakartım. 3.8GHz hızına çıkabilirsin. Ama soğutucu iyi ise.
 
Ha mu arada onun tam modeli şu olması lazım.

ASUS P5G41T-MLX
@SIRINDOSCARF doğru. Online oyunlarda iş işlemciye yükleniyordu. Orta ayarlarda olması sorun olur mu?

Açıkçası çok fazla ayar denemeye fırsatım olmadı. Ama ayarları yükselttiğimizde ekran kartına yük bindiğini hatırlıyorum. Yani işe yarayabilir.
 
Yaklaşık.

Hocam ekran kartı yaklaşık 1500 lira siz bu bütçeyi ne kadar alabilirsiniz ona göre işlemci ve anakart tavsiyesi yapacağım dolaylı olarak RAM de yani size uzay montaj sistem toplayacağız bir nevi.

Üstündeki RAM'leri belki LGA 1156 sistemde kullanılması sağlanılabilir. Ama üst seviyedeki DDR3 ile aynı değil maalesef. Bunlar biraz huysuz RAM diyebilirim. 1. nesil DDR3 RAM bunlar. 2 tane DDR2 RAM birleşimi gibi bir şey.
 

Geri
Yukarı