E7500 ve R7 240 sistem nasıldır?

BakiÇobanxx02

Centipat
İşlemci: Intel Core 2 Duo E7500 2.93GHz
Ekran kartı: AMD R7 240 2 GB
RAM: 8 GB

Evet arkadaşlar ben CS:GO, LOL, L4D2, MC gibi oyunlar oynuyorum en düşük ayarlarda nasıl bir performans alırım teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
O işlemci ile performans alamazsın.

öyle mi çünkü şuan belirli bir ekran kartım olmadan lolde 60 fps falan alabiliriyorum ekran kartı ile 8 gb ramin bi faydası olmaz mı?

pc zaten hazır bi tek rami ve ekran kartı kaldı

Anladım. E7500 çok performansı olmayan bir işlemci. Senin oynayacağın oyunlar da daha çok işlemci yüklü.
E7500 yerine Quad Core bulabilirdin. Şansın varsa Quad Core al en azından.

Anladım. E7500 çok performansı olmayan bir işlemci. Senin oynayacağın oyunlar da daha çok işlemci yüklü.
E7500 yerine Quad Core bulabilirdin. Şansın varsa Quad Core al en azından.

ama düşük kalitelerde oynayacağım herşey en düşük de meselal olde şuan 60 70 alırum bir ekran kartı 2gb ve 8 gb ramin faydası nasıl olmaz onu anlamadım

Bir ekran kartının 2 GB olması güçlü olması anlamasına gelmez. Evet Ram'in iyi ama kaç Mhz bilmiyoruz, DDR kaç onu da yazmamışsın. Ben Q6600 işlemcili, HD5770'li 4GB ram DDR2'li sistemde 80 fps alıyordum LoL'de. LoL'ü bilmiyorum ama CS:GO işlemci tüketimi olan bir oyun. Faydası olmaz demedim, Q6600+ bir işlemcide daha iyi FPS alırsın dedim.

Dediğim gibi eğer şansın varsa; Q9900 ne bileyim Q6600 'a yönel. Zamanının iyi işlemcileri, en azından ekran kartını daha iyi besler. Fiyatları da öyle uçuk değil.

Bende de E8500, GT730 ve 4GB DDR3 1066Mhz RAM var :) İşlemciyi değiştirmeyi düşünüyorum ben. Eğer seni karşılayabiliyorsa o işlemci değiştirmene gerek yok :) Q9500'e geçeceğim kısmetse :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı