E8400 sistemde düşük performans

astekhome

Femtopat
Daha fazla  
Sistemim:
  • Anakart Foxconn G31MX
  • İşlemci Intel Core 2 Duo E8400
  • RAM 4 GB

Yeni anakart alsam 2 GB ekran kartı alsam oyun oynayabilir miyim?

Ne alabilirim düşük bütceli?

Son düzenleyen: Moderatör:
O işlemci ile oyun oynamak biraz zor. Eğer o anakart için modlu BIOS bulabilirseniz Xeon bir işlemci takmanızı tavsiye edebilirim.

Gigabyte A320M h 3200MHz(OC) DDR4 soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX anakart alsam 2 GB ekran kartı alsam oynayabilirimi ya da işlemci şartmı​

Anakart alman performansı artırmaz.

Ne yapmam gerek.

Gigabyte A320M h 3200MHz(OC) DDR4 soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX anakart ile 2 GB ekran kartı işlemciyi değişmem gerekmi​

Anakart alman performansı artırmaz.

Ne yapmam gerek.

Gigabyte A320M h 3200MHz(OC) DDR4 soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX anakart alsam 2 GB ekran kartı alsam oynayabilirimi ya da işlemci şartmı​

Ne yapmam gerek.
O anakart amd işlemci için, intel için bile olsa anakart e8400 desteklemiyorsa takamazsın. Quad q8400-q9300-q9400-q9550-q9650 takıp yanına da rx550 ekran kartı takarsın anca öyle olur ne kadar memnun kalırsın bilemem. Anakart bu saydıklarımı desteklemiyorsa gene takamazsın.
O nedenle senin yeni sistem toplaman faydalı olur bütçen varsa.

O anakart AMD işlemci için, Intel için bile olsa anakart E8400 desteklemiyorsa takamazsın. Quad Q8400-Q9300-Q9400-Q9550-Q9650 takıp yanına da RX550 ekran kartı takarsın anca öyle olur ne kadar memnun kalırsın bilemem.

Oyun oynatsız kasmadan donmadan yeter zaten bana.
Ben şu an anakart işlemci ekran kartı hangılerini alırsam düşük bütceli kasamadan donamadan oyun oynayabilirim.
Yeni anakart yeni işlemci ekran kartı düşük bütceli hangilerini alsam oyun oynayabiliirim kasmadan donmadan.
Şu an ne alsam oyun oynayabilirim.
O anakart amd işlemci için, intel için bile olsa anakart e8400 desteklemiyorsa takamazsın. Quad q8400-q9300-q9400-q9550-q9650 takıp yanına da rx550 ekran kartı takarsın anca öyle olur ne kadar memnun kalırsın bilemem. Anakart bu saydıklarımı desteklemiyorsa gene takamazsın.
O nedenle senin yeni sistem top
Oyun oynatsız kasmadan donmadan yeter zaten bana.
Ben şu an anakart işlemci ekran kartı hangılerini alırsam düşük bütceli kasamadan donamadan oyun oynayabilirim.
Yeni anakart yeni işlemci ekran kartı düşük bütceli hangilerini alsam oyun oynayabiliirim kasmadan donmadan.
Şu an ne alsam oyun oynayabilirim.

Bana düşük bütceli oyun oynatsız yeter işlemci anakart RAM önerir misin?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı