E8400 ve GT 1030 darboğaz yapar mı?

Modlama yaptınız mı? Ekran kartı modeliniz nedir ?
Kusura bakmayın geç oldu biraz hali hazırda modlanmış bir şekilde size geliyor zaten ekran kartı modelim Asus GT 1030 LOW profile değil fakat bu işlemci GTX 970 gibi bir ekran kartını bile besleyebiliyor YouTube üzerinde videolar mevcut performansından gayet memnunum eğer iyi bir soğutucunuz ve kaliteli bir PSU nuz var ise kesinlikle tercih edilmeli.
Hop orada duralım. GTX 970'i bırakın 1050'yi bile besleyemiyor X3440 ile karıştırdınız heralde?

Hop orada duralım. GTX 970'i bırakın 1050'yi bile besleyemiyor X3440 ile karıştırdınız heralde?
Sürekli olarak aktif olamıyorum kusura bakmayın yalnız şöyle söyleyeyim eğer soğutucunuza güveniyorsanız o.c ederek rahatlıkla 1050 yi 1050ti yi takabilirsiniz o.c ye çok açık bir işlemci ben halen kullanmaktayım 3.16 dan 4.27 ye o.c ettim şimdi daha fazlası için uğraşıyorum cidden çok performanslı bir işlemci. Geliş sürersi değişken oluyor bazen 1 ay bazen 2 haftada size ulaşabiliyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı