Çözüldü E8400 Windows 10 Kaldırır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
İstanbul
16 Ocak 2020 tarihinde Windows 7 için destek sona eriyor ve bilgisayarlar fi tarihinden kaldığı için Windows 10 destekler mi bilmiyoruz. Windows 10 LTSC kuracağız ya da normal Windows 10 kuracağız fakat destekler mi?

Özellikleri:

• Intel Core 2 Duo E8400 3.00 GHz 6MB Önbellek
  • 2 GB DDR3 RAM (MHz değeri ve CL değeri bilinmiyor)
  • 32 Bit Windows 7 Ultimate, Professional, Enterprise ve Home Premium (tüm bilgisayarların değişik 😄)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
32 bit olanı kurup "Windows Search" ve birtakım ihtiyaç duymadığınız disk kullanımını artıran servisleri durdurarak kullanabilirsiniz diye düşünüyorum.

2 GB RAM Win 10 için yetersiz gelir. Ayrıca SSD'niz yoksa Win 10 sizin için çekilmez bir çile olur.

Boşta 3GB RAM kullanan bir işletim sisteminden bahsediyoruz işlemci yönünden bir sıkıntı yok ama 2GB RAM ile Win10 kullanamazsın. En azından 64bit olanı. Win10 için SSD şart değil UEFI BIOS olan anakartta "fast boot" seçeneği ile HDD ile 5 saniyede açılıyordu Windows 10..

Yapacağın işlem basit 20TL ye 2GB RAM daha alıyorsun ve Win10x64 Pro kuruyorsun.

Arkadaşın bilgisayarı benimki ile aynı sadece 2 GB RAM daha fazla eklettim format attırırken. Win 10 sorunsuz ama SSD alman lazım dostum oyunlarda çok sıkıntı çekersin. (Oyunlar için serilerin en son oyunlarını yazıcam kaldıranların oynarsın. COD Black Ops , Half-Life 2 Episode Two, CS:S, Max Payne 2
Prince of Persia Two Thrones)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı