E_YATIMPE.exe nedir?

Eminthealien

Centipat
Bugün görev yöneticisine girdim ve karşıma E_YATIMPE.EXE adında bir exe çıktı ne olduğu hakkında bir fikrim yok. Malwarebytes ile bilgisayarı taradım bir sonuç bulamadı. Bu bir virüsse nasıl kaldırabilirim ve konumuna nasıl erişirim? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlarım.

1636627946343.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Üzerine sağ tıklayıp Dosya konumunu aç gibi bir ifade olacaktır ona tıklayarak konumuna gidersiniz. O dosyayı VirusTotal'e atabilirsiniz ya da kaliteli AV ya da Anti-Malwarelerle tarayabilirsiniz. Görev Yöneticisi ile zararlı tespiti yapamayız, AV'ler yapar.

dosya konumu aç çıkmıyor kayıt defterinden başlangıçta çalışan programları buldum ordan ne olduğunu buldum meğersem epson yazıcının bir tür driverı tarzı birşeymiş silmiştim ama belliki arkasında kalıntılar kalmış kayıt defterini temizleyerek sorunu çözdüm tekrardan cevaplarınız için teşekkürler

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı