Çözüldü EA 24 crash report handler hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cenker şeker

Centipat
Daha fazla  
Oyunu sildim yeniden yükledim ama hala aynı hatayı almaya devam ediyorum. Ne yaparsam yapayım hatayı çözemiyorum. Bu hatayı nasıl gidericeğim hakkında bilen biri var mı?

Sorunun çözümü: Windows'u güncellemiştim, önceki sürümüne geri aldım ve sorun çözüldü.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-02-10 191619.png
    Ekran görüntüsü 2024-02-10 191619.png
    17,3 KB · Görüntüleme: 208
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyunu sildim yeniden yükledim ama hala aynı hatayı almaya devam ediyorum. Ne yaparsam yapayım hatayı çözemiyorum. Bu hatayı nasıl gidericeğim hakkında bilen biri var mı?

Sorunun çözümü: Windows'u güncellemiştim, önceki sürümüne geri aldım ve sorun çözüldü.
Sorunu buldum. Dün gece Windows'u güncellemiştim, önceki sürümüne geri aldım ve sorun çözüldü.

Oyun açıldı.

Sorunu buldum. Dün gece Windows'u güncellemiştim, önceki sürümüne geri aldım ve sorun çözüldü.

Oyun açıldı.

Dosya Ekleri

• resim_2024-02-10_215114485.png
    resim_2024-02-10_215114485.png
    64,1 KB · Görüntüleme: 301
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı