EA 9K ile İstanbul'da üniversite okunur mu?

Qual

Hectopat
Daha fazla  
Sıralamam EA 9-10k geldi bu sıralamayla İstanbul'da üniversite yazabiliyorum fakat deprem beni açıkçası ürkütüyor. Sorun deprem değil depremden sonrası. Bir türlü karar veremedim. Bu konuda da danışmak istedim. Fikirlerinizi belirtebilir misiniz?

Sıralamam EA 9-10k geldi bu sıralamayla İstanbul'da üniversite yazabiliyorum fakat deprem beni açıkçası ürkütüyor. Sorun deprem değil depremden sonrası. Bir türlü karar veremedim. Bu konuda da danışmak istedim. Fikirlerinizi belirtebilir misiniz?

Eğer hukuk yazacaksanız Ankara güzel üniversitedir İstanbul deprem konusunda sıkıntılı bende olsam yazmazdım

Ben şahsen bu saatten sonra İstanbul'u çok ciddi eşi benzeri olmayan üniversiteler için yazardım. Mesela Boğaziçi için yazılır. Ama onun yerine alternatiflere neden bakılmasın ki? Ankara'da gayet iyi üniler var.

Hangi bölümleri düşünüyorsunuz? Beklentiniz veya yapmayı istediğiniz meslekler nelerdir? Buna göre bir yorum yapabilirim. İstanbul'da bitiren biriyim.
Yani açıkçası uluslararası ticaret ve işletmecilik okurken alttan da yazılımla baya uğraşmayı düşünüyordum oradan da yurtdışına açılırım diyordum. Yan dal olarak da yönetim bilişim sistemleri alabiliyorum onu da götürebilirim belki diye düşünmüştüm.

Yani açıkçası uluslararası ticaret ve işletmecilik okurken alttan da yazılımla baya uğraşmayı düşünüyordum oradan da yurtdışına açılırım diyordum. Yan dal olarak da yönetim bilişim sistemleri alabiliyorum onu da götürebilirim belki diye düşünmüştüm.
Konu bu kadar denk gelebilir bana. Uluslararası Ticaret ve İşletmecilikten mezun oldum 1 sene önce. Ekstra olarak AÖF ten Lojistik Yönetimi okudum. Kesinlikle tavsiye ederim bölümü. İçerik, iş fırsatları ve derslerin dolu dolu olması, her açıdan artı sağlıyor, yani geniş bir bakış açısı sağlar. Yan dalı ilk seneden sonra düşünün derim, ilk sene alışma süreciniz olur. Hangi üniversiteler var aklınızda?

Konu bu kadar denk gelebilir bana. Uluslararası Ticaret ve İşletmecilikten mezun oldum 1 sene önce. Ekstra olarak AÖF ten Lojistik Yönetimi okudum. Kesinlikle tavsiye ederim bölümü. İçerik, iş fırsatları ve derslerin dolu dolu olması, her açıdan artı sağlıyor, yani geniş bir bakış açısı sağlar. Yan dalı ilk seneden sonra düşünün derim, ilk sene alışma süreciniz olur. Hangi üniversiteler var aklınızda?
Açıkçası direkt Yeditepe düşünüyorum başka mantıklı üniversite gelmiyor aklıma. Ben araştırdığımda genellikle bu alanda tanıdık olmazsa okumayın tarzı şeyler duymuştum fakat yan dalda ybs okuyabileceğim aklıma geldiğinde tamam demiştim. Benim sorunum aslında deprem. Yeditepe'nin kampüsü Ataşehir'de diye biliyorum. Depreme ne kadar dayanıklı ne kadar değil bir fikrim yok İstanbul'a daha önce hiç gelmedim.

Ankara'da okumuş birisi olarak Ankara'nın bir öğrenci için İstanbul'dan bin kat daha iyi olduğunu düşünüyorum. Asil bir şehir, ağırlığı ve heybeti var. Hiçbirisi olmasa bile ATAM var. Hacettepe Beytepe kampüsü benim için üniversite kampüsleri arasında ilk üçtedir. İstanbul'un kalabalık,karmaşık yapısındansa Ankara'nın eşsiz kışını yaşamayı tercih ederim.

Açıkçası direkt Yeditepe düşünüyorum başka mantıklı üniversite gelmiyor aklıma. Ben araştırdığımda genellikle bu alanda tanıdık olmazsa okumayın tarzı şeyler duymuştum fakat yan dalda ybs okuyabileceğim aklıma geldiğinde tamam demiştim. Benim sorunum aslında deprem. Yeditepe'nin kampüsü Ataşehir'de diye biliyorum. Depreme ne kadar dayanıklı ne kadar değil bir fikrim yok İstanbul'a daha önce hiç gelmedim.
Hocam yani görmeden birisinin anlattığından bir şey çıkarmanız zor. Deprem gerçeği maalesef bulunmakta, ne desem zor. Ben Beşiktaş bölgesinde okudum ve konakladım. Bahçeşehir mezunuyum.

Hocam eğer depremden dolayı çekinceniz varsa gönlünüzün rahat edeceği yere gidin mesela Ankara deprem konusunda daha az riskli ancak Ankara'daki üniversiteler de istanbuldaki üniversiteler kadar iyi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı