Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Haziran 2021 #1 Game Pass aldım, A Way Out vs. oynayacağım. EA oyunları için EA Desktop indirmem lazımmış. Kuramıyorum, ne yapabilirim?
Game Pass aldım, A Way Out vs. oynayacağım. EA oyunları için EA Desktop indirmem lazımmış. Kuramıyorum, ne yapabilirim?
Reidon Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 898 Çözümler 5 30 Haziran 2021 #2 yaagzrmkc dedi: Game Pass aldım, A Way Out vs. oynayacağım. EA oyunları için EA Desktop indirmem lazımmış. Kuramıyorum, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Kendi kuruyordu ben indir dedim kurdu kendi. Artı 0 Eksi
yaagzrmkc dedi: Game Pass aldım, A Way Out vs. oynayacağım. EA oyunları için EA Desktop indirmem lazımmış. Kuramıyorum, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Kendi kuruyordu ben indir dedim kurdu kendi.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #3 A Way Out'u indirmeye çalışınca otomatik olarak EA Desktop inmeye başlıyor. Artı 0 Eksi
KS KS Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Haziran 2021 #4 Rivadex dedi: A Way Out'u indirmeye çalışınca otomatik olarak EA Desktop inmeye başlıyor. Genişletmek için tıkla... Başlamadı. "EA Desktop İndirilemedi." diyor. Artı 0 Eksi
Rivadex dedi: A Way Out'u indirmeye çalışınca otomatik olarak EA Desktop inmeye başlıyor. Genişletmek için tıkla... Başlamadı. "EA Desktop İndirilemedi." diyor.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #5 yaagzrmkc dedi: Başlamadı. "EA Desktop İndirilemedi." diyor. Genişletmek için tıkla... Şu konudaki çözümü uygulayabilir misiniz?: Çözüldü: EA desktop indirilemedi EA desktopu verdiği linkten indirmeme rağmen hala aynı hatayı alıyorum. www.technopat.net Artı 0 Eksi
yaagzrmkc dedi: Başlamadı. "EA Desktop İndirilemedi." diyor. Genişletmek için tıkla... Şu konudaki çözümü uygulayabilir misiniz?: Çözüldü: EA desktop indirilemedi EA desktopu verdiği linkten indirmeme rağmen hala aynı hatayı alıyorum. www.technopat.net
KS KS Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Haziran 2021 #6 Rivadex dedi: Şu konudaki çözümü uygulayabilir misiniz?: Çözüldü: EA desktop indirilemedi EA desktopu verdiği linkten indirmeme rağmen hala aynı hatayı alıyorum. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam "kullanıcı hesabı kontrol ayarlarını değiştir" kısmı bende yok. Artı 0 Eksi
Rivadex dedi: Şu konudaki çözümü uygulayabilir misiniz?: Çözüldü: EA desktop indirilemedi EA desktopu verdiği linkten indirmeme rağmen hala aynı hatayı alıyorum. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam "kullanıcı hesabı kontrol ayarlarını değiştir" kısmı bende yok.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #7 yaagzrmkc dedi: Hocam "kullanıcı hesabı kontrol ayarlarını değiştir" kısmı bende yok. Genişletmek için tıkla... Arama çubuğuna yazınca böyle bir yer çıkmıyor mu?: Artı 0 Eksi
yaagzrmkc dedi: Hocam "kullanıcı hesabı kontrol ayarlarını değiştir" kısmı bende yok. Genişletmek için tıkla... Arama çubuğuna yazınca böyle bir yer çıkmıyor mu?:
KS KS Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Haziran 2021 #8 Rivadex dedi: Arama çubuğuna yazınca böyle bir yer çıkmıyor mu?: Eki Görüntüle 1090311 Genişletmek için tıkla... Çıktı hocam. Rivadex dedi: Şu konudaki çözümü uygulayabilir misiniz?: Çözüldü: EA desktop indirilemedi EA desktopu verdiği linkten indirmeme rağmen hala aynı hatayı alıyorum. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Yine aynı hatayı verdi ve yine internetten yüklediğimde kurulmadı. @körbiginar hocam siz biliyor musunuz? Bilgisayarı defalarca yeniden başlattım olmadı, YouTube'dan video izledim yine olmadı. Son düzenleme: 30 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
Rivadex dedi: Arama çubuğuna yazınca böyle bir yer çıkmıyor mu?: Eki Görüntüle 1090311 Genişletmek için tıkla... Çıktı hocam. Rivadex dedi: Şu konudaki çözümü uygulayabilir misiniz?: Çözüldü: EA desktop indirilemedi EA desktopu verdiği linkten indirmeme rağmen hala aynı hatayı alıyorum. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Yine aynı hatayı verdi ve yine internetten yüklediğimde kurulmadı. @körbiginar hocam siz biliyor musunuz? Bilgisayarı defalarca yeniden başlattım olmadı, YouTube'dan video izledim yine olmadı.