EA Desktop üyeliğimi görmüyor

Makaleler
1
Game Pass PC abonesiyim ve EA Desktop'u Game Pass üzerinden kurdum. Bazı EA Play oyunlarını indirebiliyorum ama bazılarını indiremiyorum (EA Play Pro olanları haricinde) üyelik satın al çıkıyor. Bugün bu sorunu yaşamaya başladım. Uygulamayı silip baştan kurdum ama sorun devam ediyor bilgisi olan var mı?

Oyun indirmelerini Xbox App kullanarak yapmanız gerekiyor.

Eğer yine aynı hatayı veriyorsa EA Desktop uygulamasından "Log Out" diyerek hesabınızdan çıkış yapın. Daha sonra, Xbox App üzerinden tekrar indirmeye çalışın. Muhtemelen, sizi EA Desktop uygulamasına yönlendirecek. Hesabınıza giriş yapın. İndirme Xbox App üzerinden başlıyor olması lazım.

Eğer bu da çözüm olmazsa, hesap eşlemesini kapatın. Bunu yaptıktan sonra iki taraftan da eşlenmenin kaldırıldığından emin olun. EA Desktop üzerinden "Log Out" diyerek hesabınızdan çıkış yapın. Xbox App üzerinden tekrar oyunu indirmeye çalışın. Hesabı yeniden bağlayın ve EA Desktop üzerinden yeniden giriş yapın.

Eğer bu da çözüm olmazsa konu ile ilgili farklı çözüm önerileri olabileceği için başka konuları ve forumları gözden geçirebilirsiniz. Ayrıca Xbox desteğe yazarsanız yardımcı olacaklardır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı