EA Desktop Windows 11'de kurulmuyor

harunsfd

Zeptopat
Katılım
27 Kasım 2021
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Windows 11 kurduktan sonra Xbox Game Pass'e abone oldum ve EA Play ürünlerinden yararlanmak istedim. Ancak kanaatimce Windows 11 kurulu olduğundan mütevellittir setup dosyasına tıkladığımda hiçbir tepki alamıyorum ve sadece arka planda birkaç işlem açılıyor EA Desktop ile ilgili. Fazlası yok. Çözüm bulan varsa yardımcı olabilir mi? Üyeliğimi sona erdireceğim yoksa.
 
Bu çözümü deneyebilirsiniz ben bu şekilde çözdüm. kaynak

1-Windows + r ile "çalıştır" penceresini açın.
2-%temp% yazıp Enter'a basın.
3-ismi sanki CD key gibi olan klasörler çıkacak. Bu klasörlerin içine girerek ".ba" isimli bir klasörü bulmanız gerekiyor. Çok uzun sürmez. Ba dosyasının içinde "BootstrapperApplicationData.xml" dosyası olacak. Bu dosyayı not defteri ile açın.
4-"<wixpayloadproperties payload="EA Desktop. MSI" package="EA Desktop. MSI" name="EA Desktop" ile başlayan satırın sonlarına doğru downloadurl kısmı var. Burada yazan linki kopyalayıp Browser'ın link kısmına kopyalayın.
5-indirilen setup Wizard'dan uygulamayı kurabilirsiniz.

Bu çözüm sonunda masaüstüne kurulan kısayol çalışmıyor. Bunun için masaüstündeki kısayola sağ tıklayıp dosya konumuna gitmeniz ve "EADesktop.exe" isimli dosyayı masaüstüne kısayol olarak atmanız gerekiyor ( ya da direk dosya konumundan da uygulamayı açabilirsiniz.)
 

Geri
Yukarı