EA FC 24 açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Yekta.aep

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx 570
Xeon X3440
8 GB Ram
RAM
8 GB 1550mhz
Ekran kartı
RX 570 4GB
Anakart
GIGABYTE GA-H55-UD3H
İşlemci
Intel Xeon X3440
Birkaç gün önce EA FC 24 oyununu Epic Games üzerinden satın aldım, oyunu yükledim fakat açmaya çalıştığımda oyunun logosu gibi bir simge geldi ve 2-3 saniye sonra EA Games kendisi açıldı oyun açılmadı.

İlk iş olarak internette çözümünü bulmaya çalıştım, Technopat'taki çoğu yanıtları denedim, herkeste işe yarayan çözüm yolları bende işe yaramadı.

En sonunda oyunu silip tekrar yükledim yine olmadı bende inat yaptım, oyunu oynamayı çok istiyorum arkadaşımla beraber. O yüzden format atmayı düşünüyorum. Format atmaya gerek kalmadan yapabileceğim çözüm biliyorsanız.

Denediğim çözümler:

-AC klasörünü silmek.
-Oyun içindeki dosyaların sertifikalarını yüklemek.
-Oyun dosyalarındaki eaanticheat. Installer adlı uygulama ile anticheati silmek, yüklemek, onarmak, güncellemek.
-EA Games üzerinden offline moda geçip Online moda tekrar geçmek.
-EA Games üzerinden offline modda oyunu başlatmak.
-Oyunu onarmak.
-Oyunu silip tekrardan yüklemek.
-Oyunu hem Epic Games üzerinden hem de EA Games üzerinden aynı anda başlatmak.
-Driverları güncellemek (çözüm olacağına en çok inandığım kısımdı...)

Ben dahil birçok kişide oluyor bu hata var çözüm yok.
Oyun açılana kadar spamla :)
En azından sadece benim yaşamadığımı bilmek çok iyi hissettirdi, güncelleme veya yama getirip en yakın sürede düzeltirler umarım. Yanıtınız için teşekkürler.

Yanıtın için teşekkür ederim. Evet sistemim kaldırıyor aynı sistemde kasmadan oynayan tanıdıklarım var ama bazıları da şu an bu sorunu yaşıyor. Acaba güncelleme getirip düzeltecekleri bir problem mi bu?

EA kısmında olan bir hatadır o büyük ihtimalle için rahat olsun sadece beklemek kalıyor sana şu anlık.

EA kısmında olan bir hatadır o büyük ihtimalle için rahat olsun sadece beklemek kalıyor sana şu anlık.
Tamamdır teşekkür ederim yanıtlarınızdan ötürü. Oyunu açabildiğim an çözüm olarak işaretleyeceğim.

Ben her seferinde repair yapıyordum son gelen güncelleme ile düzeldi bende şuan sıkıntısız.
Güncelleme ne zaman geldiğini hatırlıyor musunuz?

Tamamdır teşekkür ederim yanıtlarınızdan ötürü. Oyunu açabildiğim an çözüm olarak işaretleyeceğim.

Güncelleme ne zaman geldiğini hatırlıyor musunuz?
Galiba Euro 2024 güncellemesinden önceki güncellemeydi ama son güncellemede olabilir, yani sana önerim Epic Games'i EA'i sağ alttan kapat görev yöneticisinden de kontrol et sonra arama kısmına EA FC 24 yazarak dene açılana kadar hiç bir şeye dokunma, yine olursa repair yap dene.

AMD ekran kartımda aynı şeyleri yaşayıp, eski 3 gb'lık 1060 ile sorunsuz açtığım oyundur kendisini...

Sonra AMD'ye sövüp 4060 alıp, aynı sıkıntıları yaşadım 😃 Netice olarak 600 saatlik oynamadan sonra sildim, kurtuldum.

Nasıl bir oyun yapıyorlarsa FIFA 23'te de sayısız sorun vardı PC tarafında...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı