leanardo di capriyo
Hectopat
EA App'ten EA FC 24 aldım nasıl iade edebilirim?
“You can make a refund request” kısmının altındaki şeylerin birini karşılamıyor olabilir misiniz?
“You can make a refund request” kısmının altındaki şeylerin birini karşılamıyor olabilir misiniz?
Biraz bakındımda, sanırım EA iadelerinde Steam gibi oynama süresine göre gibi şey yok. Oyun başlatıldıktan 24 saat içerisinde iade yapılabiliyor anladığım kadarıyla.Oyunu birkaç gün önce aldım açılmıyor ve 25dk oynadım gösteriyor oyunu iade etmek istiyorum çok saçma düzgün destekleride yok.
Biraz bakındımda, sanırım EA iadelerinde Steam gibi oynama süresine göre gibi şey yok. Oyun başlatıldıktan 24 saat içerisinde iade yapılabiliyor anladığım kadarıyla.
Belki bir şans olarak buradan iade etmeyi deneyebilir misiniz?Ama bende oyun hiç açılmadı ki bunlara mail vs gönderebileceğim bir şeyler yok mu ya?
Belki bir şans olarak buradan iade etmeyi deneyebilir misiniz?
Benimde uğraşıp tek bulabildiğim canlı destek hocam.Buradan bayağıdır denedim siteyi alt üst ettim hiçbir sonuç çıkmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.