i7 4720 hq, gtx 960m/hd graphics 4600, 16 gb ramSistem bilgilerin nedir ?
Montery deneyin.
OpenCore: macOS Monterey 12.6.3 Intel & AMD Kurulum İmajı
Yapılması Gereken BIOS ayarları: AMD işlemcili cihazlar için kurulumdan önce yapılması gereken BIOS ayarları: Not: İlk olarak BIOS'un varsayılan ayarlara dönmesi için "Optimize Defaults" yapılması gerekir. Fast Boot= Disable Secure Boot= Disable Serial/COM Port= Disable Parallel Port= Disable...www.technopat.net
Monterey uygulamaları destekliyor mu bu yılda hala kullanılır mı?
profosyonelden kastınız nedir hocam?Günlük işler için kullanabilirsiniz. Ama daha profesyonel işler için kullanacaksanız Ventura üstü gerekir.
bir de monterey de driver çalışırsa ayarlardan sequiaya yükseltirsem güncelleme ile çalışma imkanı var mı?profosyonelden kastınız nedir hocam?
Profosyonelden kastınız nedir hocam?
Bir de Monterey de driver çalışırsa ayarlardan Sequoia'ya yükseltirsem güncelleme ile çalışma imkanı var mı?
after effects 2020 kullanıyorum bir sorun olur mu?Yani video editleme, iOS için uygulama geliştirme gibi işler için gerekir demek istedim.
OpenCore Legacy Patcher ile çalışma imkanı var. Ama bazı cihazlarda hata olabiliyor.
After effects 2020 kullanıyorum bir sorun olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.