Kendini hangi ayarda daha rahat hissediyorsan onda oyna şimdiden iyi oyunlar, yalnız oyundayken rakiplere tilt olma, sakin kalmaya çalış ben kalamadım ve oyun kolunu kırdımşimdi hiç oynayamıyorum. İyi oyunlar.
Teşekkürler
Kendini hangi ayarda daha rahat hissediyorsan onda oyna şimdiden iyi oyunlar, yalnız oyundayken rakiplere tilt olma, sakin kalmaya çalış ben kalamadım ve oyun kolunu kırdımşimdi hiç oynayamıyorum. İyi oyunlar.
Eğer oyuncu çok rekabetçi oynamayacaksan ball roll kombinasyonlarına bakmanı öneririm trivela, plase vb. vuruşların isabet oranlarını bayağı arttırıyor.
Griddy atan gamepass şaklabanları hele ki bu aylarda çok fazla türediler hocam. büyük dert valla.Kendini hangi ayarda daha rahat hissediyorsan onda oyna şimdiden iyi oyunlar, yalnız oyundayken rakiplere tilt olma, sakin kalmaya çalış ben kalamadım ve oyun kolunu kırdımşimdi hiç oynayamıyorum. İyi oyunlar.
haklısın hocam ama plase hala iyi bir seviyede hele ki plase plus olan oyuncularda çok rahat oluyor yapılışı da trivelaya göre bir hayli kolayHocam trivela ağır nerf yedi ama doktor fut bunun hakkında bir video çekmişti oradan baksın arkadaş.
Griddy atan Game Pass şaklabanları hele ki bu aylarda çok fazla türediler hocam. Büyük dert vallahi.
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.