Ben sorunu başlıktaki olarak kabul ediyorum ve öyle cevap vereceğim. Aşağıdaki açıklamanı anlayamadım.EA FC 24 aldım Xbox Game Pass'im yok ama Ultimate Team oynamak istiyorum. Tek kişilik Xbox Game Pass'siz var mı?
Ben sorunu başlıktaki olarak kabul ediyorum ve öyle cevap vereceğim. Aşağıdaki açıklamanı anlayamadım.
Her neyse tek kişilik Ultimate Team var dostum. Squad battles olsun, offline fut draft olsun var ama çok yok yani UT Online üzerine kurulu.
Öyle salakça şey mi olur vah xboxXbox'da Ultimate Team oynamak için Xbox Game Pass lazım ama belki Game Pass olmadan da oynanıyor diye.
Öyle salakça şey mi olur vah Xbox.
hocam şimdi fc24 ultimate team xbox game pass olmadan oynanmıyor mu?Maalesef öyle Online temeli oyunlar dışında GTA Online filan oynamak için Game Pass Core'ya da Game Pass Ultimate lazım. Ama PlayStation'da öyle orada da PlayStation Plus lazım.
Hocam şimdi FC24 Ultimate Team Xbox Game Pass olmadan oynanmıyor mu?
ben xboxda böyle bişey yok diye bildiğim için xbox alıcaktım o zaman ps5 alıcamEvet ama botlarla.
Ben Xbox'da böyle bir şey yok diye bildiğim için Xbox alacaktım o zaman PS5 alacağım.
xbox game pass yıllığı 2.5k ps plus deluxe 2.7k fark yok fazlaPS de de yok PS de botlarla oynuyorsunuz ama bence Xbox alın Online üyeliği daha ucuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.