EA FC 24 üyelik yoluyla nasıl alınır?

759894

Centipat
Merhaba, EA FC 24 EA üyeliği dışında almak istiyorum. Xbox Game Pass üyeliği alsam EA FC 24 oynayabilir miyim veya EA FC 25 çıkar çıkmaz oynayabilir miyim direkt?

EA play ile bedava aylık 219 TL gözüküyor. Xbox'ta 510 TL ama PS'te daha çok indirime giriyor. PS olmadığını varsayıyorum ozaman en mantıklı seçenek epicten indirim kovalayıp alabilirsin. Yılın yarısında gelecek senenin oyununu satıyorlar. Resmen para tuzağı. ben hastası değilim fc24 beni en azından fc26ya kadar idare eder.

Merhaba, EA FC 24 EA üyeliği dışında almak istiyorum. Xbox Game Pass üyeliği alsam EA FC 24 oynayabilir miyim veya EA FC 25 çıkar çıkmaz oynayabilir miyim direkt?
Game Pass alırsan EA Play sayesinde FC24'ü oynayabilirsin. FC25'i ise çıktığı zaman 10 saatlik deneme imkanın olacak. Hem 24'ü hem de FC25'i oynamak istersen EA Play Pro almak zorundasın, o da sadece EA App üzerinde satılıyor.

Game Pass alırsan EA Play sayesinde FC24'ü oynayabilirsin. FC25'i ise çıktığı zaman 10 saatlik deneme imkanın olacak. Hem 24'ü hem de FC25'i oynamak istersen EA Play Pro almak zorundasın, o da sadece EA App üzerinde satılıyor.

Game Pass alırsam 10 saatlik deneme süresi olacak mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı