EA FC 24 Ultimate Team hep yeniliyorum

33 kimya önemli hocam, kadro tavsiyesi için başka bir konu açıp beni etiketleyebilirsiniz. O konuda tek tek oyuncu ismi de sorabilirsiniz hangisi daha iyidir diye.

Ve hocam kkgler çok zor ikon kartlar için 89 reytingli ilk 11 takas istiyor sadece bu da değil biliyorsunuzdur zaten çok zor görevler nasıl geliştireyim kadroyu çok zor değil mi ikon vb kartları almak.

Oyuna vakit ayırmanız gerekiyor. Dediğiniz gibi pek kolay değil ama oyunda ne kadar iyiyseniz o kadar fazla ödül veriyor. Başlarda zorlanmanız normaldir.
 
Arkadaşlar cidden sıkıldım yenilmekten PES 2018'den beri futbol oyunları oynuyorum. 2023'te FIFA'ya geçtim yani futbol oyunlarını oynamayı çok iyi biliyorum ama bu Ultimate Team'e başladığımdan beri akıl sağlığım iyiye gitmiyor. Her taktiği denedim her şekli denedim ama hep yeniliyorum. Adamların pasları hep geçiyor benim paslar geçmiyor. Adamlar ceza sahama akıyor topu alayım diyorum penaltı oluyor. Dokunmuyorum gol oluyor. Cidden bir öneriniz var mı? Bırakamıyorum da bu arada kadrom da kötü değil yani ne yapayım bildiğiniz taktik videosu veya her neyse yardımcı olun yoksa kanser olmama ramak kaldı.
Seasons oyna.
 

Geri
Yukarı