Çözüldü EA FC 25 açılış ekranında kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FizZers

Megapat
Daha fazla  
Steam üzerinden aldım oyunu. Oyun bu şekilde kalıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    747,6 KB · Görüntüleme: 2.514
Çözüm
Oyunu şu şekilde düzelttim arkadaşlar fakat bu sefer de Division Rivals oynarken arada gamepad kontrolü gidiyor. (Sanırım buna input lag deniyor)
Çözüm yolu böyle oldu bende;
Denetim Masası - Saat ve Bölge - Bölge - Yönetimsel - Sistem Yerel Ayarını Değiştir - Beta Seçeneği işaretlemek lazım
Dediklerinizi hatta daha fazlasını yaptım ama olmadı.

EA güncelleme gönderecek ve çözecek umarım.

dün sabaha kadar oyun oynadım uyandım şimdi gireyim dedim bende de açılış ekranında kaldı. Oyun çok garip keyfine göre çalışacak sanırım.
Kısayola sağ tıkla, özellikler, Windows 8 tikle, yönetici tikle, oyunu açmayı dene. Yine açılmazsa pc resetle, oyuna girmeyi tekrar dene. PC resetlemek %90 işe yarıyor.

Kısayola sağ tıkla, özellikler, Windows 8 tikle, yönetici tikle, oyunu açmayı dene. Yine açılmazsa pc resetle, oyuna girmeyi tekrar dene. PC resetlemek %90 işe yarıyor.
hepsini yaptım oyunu kapat aç kapat aç 50-60 sefer denedim ve açıldı

Benim de açılmıyordu. EAanticheat'ı yönetici olarak çalıştırdım. Sonra o çalışırken hemen aynı klasördeki FC25'i de yönetici olarak çalıştırdım. Bu şekilde açıldı oyun.

Bende de oyunun ilk açıldığındaki yüklenme sayfası açılıyor ardından siyah ekranda kalıp donuyor. App'de ise böyle hatalar verip duruyor. Burada yazan her şeyi denememe rağmen hala sorun giderilmedi.

Dosya Ekleri

• 2.png
    253,1 KB · Görüntüleme: 202
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…