Dediklerinizi hatta daha fazlasını yaptım ama olmadı.Girdim çıktım, maç yaptım, 4600fp ile paket açıp en yüksek casemiro çıkardım falan baya oynadım ya. Bende çözüm bu oldu. Sizde ne olur bilmiyorum ama şunları da deneyin olmazsa.
1- EA uygulamasına girip sol yukarıda ki seçeneğe basıp Help - App Recovery yapın.
2- Oyun dosya bütünlüğünü kontrol edin.
3- Sisteminizin güncellemeleri var mı bakın.
4- EA uygulamasını kaldırıp yeniden kurun.
5- Fifayı kaldırıp yeniden kurun.
Ben bu 5 seçeneği de yaptım en son sadece o basit saat seçeneğini işaretleyince düzeldi.
dün sabaha kadar oyun oynadım uyandım şimdi gireyim dedim bende de açılış ekranında kaldı. Oyun çok garip keyfine göre çalışacak sanırım.Dediklerinizi hatta daha fazlasını yaptım ama olmadı.
EA güncelleme gönderecek ve çözecek umarım.
Kısayola sağ tıkla, özellikler, Windows 8 tikle, yönetici tikle, oyunu açmayı dene. Yine açılmazsa pc resetle, oyuna girmeyi tekrar dene. PC resetlemek %90 işe yarıyor.dün sabaha kadar oyun oynadım uyandım şimdi gireyim dedim bende de açılış ekranında kaldı. Oyun çok garip keyfine göre çalışacak sanırım.
Kısayola sağ tıkla, özellikler, Windows 8 tikle, yönetici tikle, oyunu açmayı dene. Yine açılmazsa PC resetle, oyuna girmeyi tekrar dene. PC resetlemek %90 işe yarıyor.
hepsini yaptım oyunu kapat aç kapat aç 50-60 sefer denedim ve açıldıKısayola sağ tıkla, özellikler, Windows 8 tikle, yönetici tikle, oyunu açmayı dene. Yine açılmazsa pc resetle, oyuna girmeyi tekrar dene. PC resetlemek %90 işe yarıyor.
Defalarca boşuna deneme. Bir kez dene, açılmazsa PC resetle. Tek seferde açılıyor.hepsini yaptım oyunu kapat aç kapat aç 50-60 sefer denedim ve açıldı
Bütün önerileri denememe rağmen oyunu açamadım.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.