Çözüldü EA FC 25 açılış ekranında kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FizZers

Megapat
Daha fazla  
Steam üzerinden aldım oyunu. Oyun bu şekilde kalıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    747,6 KB · Görüntüleme: 2.499
Çözüm
Oyunu şu şekilde düzelttim arkadaşlar fakat bu sefer de Division Rivals oynarken arada gamepad kontrolü gidiyor. (Sanırım buna input lag deniyor)
Çözüm yolu böyle oldu bende;
Denetim Masası - Saat ve Bölge - Bölge - Yönetimsel - Sistem Yerel Ayarını Değiştir - Beta Seçeneği işaretlemek lazım
Girdim çıktım, maç yaptım, 4600fp ile paket açıp en yüksek casemiro çıkardım falan baya oynadım ya. Bende çözüm bu oldu. Sizde ne olur bilmiyorum ama şunları da deneyin olmazsa.
1- EA uygulamasına girip sol yukarıda ki seçeneğe basıp Help - App Recovery yapın.
2- Oyun dosya bütünlüğünü kontrol edin.
3- Sisteminizin güncellemeleri var mı bakın.
4- EA uygulamasını kaldırıp yeniden kurun.
5- Fifayı kaldırıp yeniden kurun.
Ben bu 5 seçeneği de yaptım en son sadece o basit saat seçeneğini işaretleyince düzeldi.
Dediklerinizi hatta daha fazlasını yaptım ama olmadı. 😊

EA güncelleme gönderecek ve çözecek umarım.

dün sabaha kadar oyun oynadım uyandım şimdi gireyim dedim bende de açılış ekranında kaldı. Oyun çok garip keyfine göre çalışacak sanırım.
Kısayola sağ tıkla, özellikler, Windows 8 tikle, yönetici tikle, oyunu açmayı dene. Yine açılmazsa pc resetle, oyuna girmeyi tekrar dene. PC resetlemek %90 işe yarıyor.

Bende de oyunun ilk açıldığındaki yüklenme sayfası açılıyor ardından siyah ekranda kalıp donuyor. App'de ise böyle hatalar verip duruyor. Burada yazan her şeyi denememe rağmen hala sorun giderilmedi.

Dosya Ekleri

• 2.png
    2.png
    253,1 KB · Görüntüleme: 200

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı