Xbox kolu olmasın sol üstte analog çok garibime geliyor hiç denemedim alışamam muhtemelen.
Bütçe 3000 TL'ye kadar çıkar Wireless olursa daha iyi olur bağlantı sorunu olmayan.
Xbox kolu olmasın sol üstte analog çok garibime geliyor hiç denemedim alışamam muhtemelen.
Bütçe 3000 TL'ye kadar çıkar Wireless olursa daha iyi olur bağlantı sorunu olmayan.
Xbox kolu çok rahat alışmanda Max 1 2 hafta.
Hocam alışması çok zor değil xbox tarzı kollara, bu fiyat bandında malesef yok ps düzeninde kol, fantech nova pro v2 ve f710 var zaten adamakıllı kollar. F710 eski bir kol çıktığında daha adamakıllı internet yoktu Türkiye'de, nova pro v2 ise çok da sıcak baktığım bir kol değil fantech için kalite kontrolü zayıf diyorlar. Eğer alışırım xboxa derseniz gamesir cyclone 2 veya supernova öneririm. Haricinde çok da bir kol yok açıkcası dediğim gibi ps düzenindeXbox kolu olmasın sol üstte analog çok garibime geliyor hiç denemedim alışamam muhtemelen.
Hocam tam tersi, baş parmağın doğal konumuna daha yakın xbox kontrolcüsü, ps kollarında zorla aşağıya çekiyorsunuz.Yani garip olan şey neden sol üstte koyarsınki sonuçta yandan kavrıyosun bir saat baş parmağımı yukarı kaldırmak zorunda kalacağım.
Gamesir cyclone 2 modeline bakın hocam, xbox kolundan daha üstün her yönden kendim kullanıyorum.Xbox kolu link atın onu da alabilirim ama bağlantı kopma sorunu olmazsa çok iyi olur F710 var bende 7 aylık arada kopma oluyor cok rahatsız ediyor bir şekilde alışırım Xbox'a.
tuşları yumuşakmı yoksa rahatsız edici bir sertlik varmıGamesir cyclone 2 modeline bakın hocam, xbox kolundan daha üstün her yönden kendim kullanıyorum.
Amazon üzerinden de bakabilirsiniz kola satıcısı aynı![]()
GameSir Cyclone 2 TMR Sticks , Hall Effect Trigger 2.4g Wireless Controller Beyaz Nintendo Switch, Windows PC, Android ,Ios - 2,749.17 TL + KDV
GameSir Cyclone 2 TMR Sticks , Hall Effect Trigger 2.4g Wireless Controller Beyaz Nintendo Switch, Windows PC, Android ,Ios ,www.gizala.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.