EA FC 26 "displayname field missing from registry" hatası veriyor

kubilayhosgor1

Centipat
Daha fazla  
Oyunun Ultimate sürümünü geçtiğimiz günlerde sipariş verdim önyükleme yaptım bugün yani 18.09.2025 saat 15.00'da 10 saatlik deneme sürümü açılıyor ancak şu an altta ekran görüntüsünü koyduğum bu hatayı alıyorum oyunu EA App üzerinden aldım. Bir tanesi EA tarafından diğeri ise Ultimate Edition tarafından hata veriyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    264,2 KB · Görüntüleme: 12
  • Screenshot_11.png
    Screenshot_11.png
    266,7 KB · Görüntüleme: 12
Oyunun Ultimate sürümünü geçtiğimiz günlerde sipariş verdim önyükleme yaptım bugün yani 18.09.2025 saat 15.00'da 10 saatlik deneme sürümü açılıyor ancak şu an altta ekran görüntüsünü koyduğum bu hatayı alıyorum oyunu EA App üzerinden aldım. Bir tanesi EA tarafından diğeri ise Ultimate Edition tarafından hata veriyor.
Herkes aynı sorunu yaşıyor. Geçen sene de aynısı yaşandı.

FC26 alacağım da, standart mı alsam Ultimate mi?
Karar veremedim yardımınızı rica ederim.

Ne oynayacağına bağlı dostum. Ultimate Team kasıp takımını erkenden ve avantajlı geliştirmek istiyorsan Ultimate Edition al, ha ama yok ben Pro clubs için ya da arkadaşlarımla kapışmak için almak istiyorum diyorsan veya kariyer modu olarak, düz sürümünü al hem cebinde paran kalmış olur. Ama düz sürümünün açılmasına daha 1 hafta var.

Ne zaman biter bu çalışma.
hiç bir fikrim yok ama yarın geceye kadar biter çünkü 10 saatlik sürüm bitiyor 19 eylülde gece 2'de tamamen açılıyor oyun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı