PC için alıyorsanız Xinput girişli cihaz daha iyi olur PS kollarından:Çoğunlukla EA FC oynayacağım üst segment bir kol istiyorum.
Pc için alacağım.Dualsense öneririm.
Valla hocam gulikit kk2 max cyclone 2 ve 8bitdo ultimate arasında kaldım karar veremedim bir türlü.PC için alıyorsanız Xinput girişli cihaz daha iyi olur PS kollarından:
KK2 Max daha düşük fiyatlı bir ürün zaten hocam. 8Bitdo Ultimate'de bence fiyatı tuzlu, Gamesir'e nazaranda biraz sönük kalıyor.Pc için alacağım.
Valla hocam gulikit kk2 max cyclone 2 ve 8bitdo ultimate arasında kaldım karar veremedim bir türlü.
Hocam yanlış yazmışım KK3 Max olucaktıKK2 Max daha düşük fiyatlı bir ürün zaten hocam. 8Bitdo Ultimate'de bence fiyatı tuzlu, Gamesir'e nazaranda biraz sönük kalıyor.
Pc için alacağım.
Valla hocam gulikit kk2 max cyclone 2 ve 8bitdo ultimate arasında kaldım karar veremedim bir türlü.
Cylone gibi TRIM ve mekanik tuşlar bulunmuyor. Birde DOCK yok.Hocam yanlış yazmışım KK3 Max olucaktı
Ya dock o kadar da önemli değil. Sağlam kalitel bisey olsun üst düzey ea fc oynayacağım çünkü.Cylone gibi TRIM ve mekanik tuşlar bulunmuyor. Birde DOCK yok.
Bu konularda daha bilgili bildiğim hocam var, onunda görüşünü alalım en iyisi.Ya dock o kadar da önemli değil. Sağlam kalitel bisey olsun üst düzey ea fc oynayacağım çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.