radaschumi
Kilopat
Oyuncu kariyerimde sözleşmemi yenilemem için bendnen 74 duvar pası yapmamı istiyor. L1 + a (PlayStation için X) yaptığımda olmadı/geçerli saymadı.
Oyuncu kariyerimde sözleşmemi yenilemem için bendnen 74 duvar pası yapmamı istiyor. L1 + a (PlayStation için X) yaptığımda olmadı/geçerli saymadı.
Oyuncu kariyerinde tek kişiyi yönettiğim için olmuyormuş...Hocam belki yanlış yapıyorsunuzdur internette videoları var veya oyun içi oynamayı öğrene tıklayıp antrenman merkezinden pas kısmından duvar pasını seçerseniz doğru yapılışını öğrenebilirsiniz.![]()
Oyuncu kariyerinde tek kişiyi yönettiğim için olmuyormuş...
Transferi yapamadım maalesef. Hiçbir şekilde duvar pası yapılmıyor. Başka bir takıma git, sonraki sezon takımın istediği şartlar değişiyor.Transferi nasıl yapacağız peki çözüm bulabildin mi bende hedef kulüp real istedim 145 duvar pası istiyor nasıl yapacağım.
Transferi yapamadım maalesef. Hiçbir şekilde duvar pası yapılmıyor. Başka bir takıma git, sonraki sezon takımın istediği şartlar değişiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.