Jacob STONE
Kilopat
- Makaleler
- 1
Mail ve tel no kontrolü sizin için kontrol edebilirim. Nasıl ulaştırmak istersiniz?
hocam discord kullanıyor musunuz ?Mail ve tel no kontrolü sizin için kontrol edebilirim. Nasıl ulaştırmak istersiniz?
Evet, bir bakayım size buradan atacağım.
.layetrihocam discord kullanıyor musunuz ?
Yolladım hocam istekEvet, bir bakayım size buradan atacağım.
.layetri
Eskisi gibi # ile başlamıyor
dostum hızlı anlatıyorum iyi dinle yardımcı olacağım sana.Merhaba. Gece FIFA23 oynuyordum EA Games üzerinden bir anda telefonuma bildirimler gelmeye başladı EA Games güvenlik kodu diye 2-3 tane geldi böyle. Sonra bir baktım "your EA Games account email has been successfully changed" yazıyor. Steam hesabıma da bu şekilde girmeye çalıştılar fakat başaramadılar. Sonrasında Gmail'e girdiğimde o bildirimlerin hiçbirini bulamadım, direkt maili kaptırmışım galiba. EA hesabım hakkında yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum şimdiden teşekkür ediyorum.
dostum hızlı anlatıyorum iyi dinle yardımcı olacağım sana.Merhaba. Gece FIFA23 oynuyordum EA Games üzerinden bir anda telefonuma bildirimler gelmeye başladı EA Games güvenlik kodu diye 2-3 tane geldi böyle. Sonra bir baktım "your EA Games account email has been successfully changed" yazıyor. Steam hesabıma da bu şekilde girmeye çalıştılar fakat başaramadılar. Sonrasında Gmail'e girdiğimde o bildirimlerin hiçbirini bulamadım, direkt maili kaptırmışım galiba. EA hesabım hakkında yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum şimdiden teşekkür ediyorum.
Merhaba. Aynı şey benim de başıma geldi. Sanırım Office lisansı bulmak için indirdiğim bir uygulamadan bulaştı. Verilerimi hep dışarı aktarıyordu. Gmail hesabıma Da Games tarafından gecenin bir yarısı mail geldi üç tane kod. Sonra hesap mail adresi değiştirildi maili geldi. Mail hesabıma ulaşıyorum onun üzerinden tüm aboneliklere erişmeye çalışmış. Çoğunda iki aşamalı doğrulama olduğu için erişim sağlayamadı. EA.com hesabına sadece PlayStation hesabı üzerinden erişebiliyorum ama çalan kisinin mail adresi( [email protected]) var. Mail adresini değiştiremiyorum. Hesap askıya alındı PS4 üzerinden online oyun oynayamıyorum. Bir şeyler yapabildiyseniz bilgi verir misiniz?Merhaba. Gece FIFA23 oynuyordum EA Games üzerinden bir anda telefonuma bildirimler gelmeye başladı EA Games güvenlik kodu diye 2-3 tane geldi böyle. Sonra bir baktım "your EA Games account email has been successfully changed" yazıyor. Steam hesabıma da bu şekilde girmeye çalıştılar fakat başaramadılar. Sonrasında Gmail'e girdiğimde o bildirimlerin hiçbirini bulamadım, direkt maili kaptırmışım galiba. EA hesabım hakkında yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum şimdiden teşekkür ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.